Małgosia - opinia (1) Polecam firmę BMK OK serwis Gdańsk. Usługa wykonana rzetelnie, uczciwie,... Małgosia Dobry warsztat. (1) Polecam śmiało. Miejsce gdzie można zostawić śmiało samochód, bez wahania,... RadiKrisPl Polecam (1) korzystałem kilkukrotnie w zakresie mechaniki (zawieszenie, skrzynia, silnik... kkt
POLECAM!!!!!! (1) Warsztat godny polecenia! Szybko , sprawnie i ceny przystępne ! Bardzo miła... Kaja Drogo i raptem dwóch mechaników (2) Bardzo drogo za wszystko kasują , większych skner nie spotkałem . Widać że... Wiesiek Normalnie jestem w szoku :) (1) Napisze szczerze, wow. Mianowicie od ponad miesiąca szlajałem się z autem do... Patryk B Dobry kontakt, dobry serwis (1) Korzystałem kilkukrotnie, zawsze zrobione jak trzeba. Przytulne... Piotr BMP polecam w 100%. (1) Korzystam z usług tej firmy od kilku lat. Fachowa obsługa, szybkie terminy i... Kamil Rewelacyjny warsztat (1) Oddałem auto w naprawdę kiepskim stanie, słaby ze mnie mechanik więc zaufałem... Tomasz Profesjonalny (1) Ogromny pozytyw za: cene, diagnoze, kontakt, fachowa naprawe Marta