Krzysztof Kradziecki

Kancelarie notarialne

Gdańsk, Strzelecka 10/3

Ewa Kuniewicz - ocena (1) Kancelaria notarialna godna polecenia. Ceny bardzo przystępne. Usługa... Ewa Kuniewicz Piotr - opinia (1) Trzykrotnie korzystałem z usług Kancelarii. Miła i ciepła atmosfera, pełen... Piotr Małgorzata - opinia (1) Wspaniała kancelaria! Mecenas Jacek jest nie tylko profesjonalistą, ale i... Małgorzata
Bardzo, bardzo polecam (1) Załatwiałam wiele rzeczy i w różnych urzędach, ale to z czym spotkałam się w... Maria styl i profesjonalizm (1) wielu miałem notariuszy ale ten jest przykładem profesjonalisty jak i o dziwo... mihu Notariusz przez duże N (1) Do kancelarii trafiłem przypadkiem i nie pójdę już nigdzie indziej. Pan... Bogna POLECAM (1) Naprawdę szybka , rzetelna i w pełni profesjonalna usługa. Dodatkowym atutem... ADAM I DOROTA ZKM GDANSK Przykład dla innych (1) Z czystym sercem mogę polecić tę kancelarię. Problem, z którym się zgłosiłem... Ireneusz POLECAMY (1) Z czystym sumieniem możemy polecić innym klientom Kancelarie Pana... małżeństwo z Gdańska UMOWA DAROWIZNY (1) PORAZ KOLEJNY SZYBKO FACHOWO I BARDZO SOLIDNIE.JAK NAJBARDZIEJ POLECAM NAWE... ADAM BARDZO ZADOWOLONY KLIENT Z Aleksandra - opinia (1) Bardzo miłe wrażenia.Szybka i sprawna obsługa klienta, doradztwo na dobrym... Aleksandra