Piotr Krawczyk - ocena (1) Uważam, że Panią notariusz cechuje pełen profesjonalizm, znajomość prawa w... Piotr Krawczyk Janek Makowski - ocena (1) Przemiła Pani notariusz z anielską cierpliwością wytłumaczyło wszystko mnie i... Janek Makowski Adam Miszkiewicz - opinia (1) Pierwszy raz trafiłem do Pani notariusz przypadkowo, ale profesjonalizm,... Adam Miszkiewicz
Katarzyna - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Bardzo miła i fachowa obsługa. Krótkie terminy... Katarzyna Profesjonalizm i zaangażowanie (1) Pełna profesjonalna obsługa, zaangażowanie z jakim Pracownica kancelarii -... Anna POLECAM! (1) Korzystałam z usług kancelarii trzykrotnie. Za każdym razem Pani Notariusz... Agnieszka dziękuję za profesjonalizm (1) Miałam przyjemność skorzystania z usług kancelarii Pani Notariusz i z... zadowolona klientka Porada (1) W marcu 2014 dokonywałem czynności w kancelarii notarialnej w Gdańsku u pani... Edward Pzyborowski jak najbardziej polecam (1) Pani z sekretariatu - rewelacja. Byłam świadkiem jak jednemu klientowi... Agnieszka Rzetelność i cierpliwość (1) Bardzo rzetelnie przygotowane umowy i bardzo wiele cierpliwości dla klientów... Elżbieta Profesjonalizm (1) Profesjonalne podejście do klienta. Wszystkie informacje ( koszta, dokumenty)... Paula K. PROFESJONALNY I RZETELNY NOTARIUSZ (1) ŚWIETNY NOTARIUSZ, PROFESJONALNE I SUMIENNE PODEJŚCIE DO WYKONYWANEGO ZAWODU,... Dawid Olszewski - Nordhaus Nieru Szybko, sprawnie i beż żadnych problemów (2) Można kontaktować się z kancelarią zarówno e-mailowo jak i telefonicznie.... Ewelina