JG - ocena (1) Profesjonalnie, miło, pełen profesjonalizm JG Sandra - ocena (1) Bardzo miła pani Notariusz, fachowa i profesjalna obsługa. Cena przystępna.... Sandra Bożena Sznytka - ocena (1) Zdecydowanie polecam usługi "Kancelarii Notarialnej - Sylwia Miłkowska"... Bożena Sznytka
Serdecznie Polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa. Korzystaliśmy z mężem juz kilka razy z usług... Paulina POLECAM ! (1) Niejednokrotnie miałem okazję być klientem u notariusza, jednak wizyta u Pani... Marcin Rzetelnie i miło (1) Trafiłam do Pani Notariusz z polecenia i bardzo się z tego cieszę - od... Bożena C. Zdecydowanie nie polecamy.!!! (1) Zdecydowanie nie polecamy tej Kancelarii . Mieliśmy okazję być u pani... Jacek.Ł Polecam w 100% (1) Współpraca z Panią Sylwią to sama przyjemność. Od początku przez cały tok... Sonia Mile zaskoczony (1) Miałem z początku obiekcje, lecz zostałem pozytywnie zaskoczony.... Doświadczony życiem Ona 34 (1) Bardzo polecam Pania Notariusz. Precyzyjnie, sumiennie I rzetelnie wykonuje... Ina 34 Polecamy z czystym sumieniem (1) Serdecznie polecamy Panią Notariusz. Bardzo rzetelna osoba, szybko... k3m Super (1) umówiliśmy się na 20, umowa była przygotowana, wyjaśnienia szczegółów -... zygmunt Bardzo polecam !! (1) Bardzo miła obsługa, Pani Notariusz bardzo dokładnie wyjaśnia zawiłości prawa... Alicja - zadowolony kupujący.