Notariusz

Kancelarie notarialne

Gdańsk, Podmurze 2

Renata - ocena (1) Polecam wszystkim tę kancelarię. Rzeczowo, szybko i sprawnie. Plus za dogodne... Renata J i M Maciejak z Żabianki - ocena (1) Wspaniały i konkretny człowiek-trzykrotnie gościliśmy u Pana notariusza w... J i M Maciejak z Żabianki Grażyna i Roman - opinia (1) Z kancelarii skorzystaliśmy pierwszy raz. Pan Notariusz jest osobą bardzo... Grażyna i Roman
Małgorzata i Roman - opinia (1) Chcemy podziękować Panu Notariuszowi za poświęcony czas i zaangażowanie!... Małgorzata i Roman Iza - opinia (1) Super kontakt, profesjonalna obsługa i przystępne ceny. Zdecydowanie polecam! Iza Szybko i profesjonalnie (2) Pan Notariusz wspaniały człowiek i prawnik. Pomaga zrozumieć treść umów. Przy... Asia i Robert Polecam (1) Byłem w kancelarii w sprawie sprzedaży domu...wszystkie dobre opinie... Marek Fachowa pomoc prawna (1) Byliśmy w kancelarii na umowie zakupu mieszkania z kredytem. Wszystko jasno... Dorota i Rafał Polecam (1) Z kancelarii Pana Notariusza korzystałam dzisiaj po raz kolejny i na pewno... Dagmara Szczerze polecamy !!! (1) Naprawdę szybka , rzetelna i w pełni profesjonalna usługa. Dodatkowym atutem... Bogusław Paul Polecam (1) Profesjonalnie, miło, dogodne terminy i preferencyjne ceny. Zdecydowanie... Joanna Serdecznie polecam. (1) Po raz kolejny skorzystałam z usług kanceralii notarialnej Pana Wojciecha... Zadowolona Klientka Profesjonalizm na najwyższym poziomie (1) Serdecznie polecam kancelarię Pana Notariusza Wojciecha Kondrackiego. Razem z... Joanna i Marcin