zadowolona:)) (1) Jestem zadowolona z odbytego kursu, ponieważ był on prowadzony w miłej... Katarzyna Piotrowska zaczarowany swiat ruchu (1) szkoła w nazwie, ale nic wspólnego ze szkolną nudą.nawet najwieksze łamagi ;)... asia POLECAM (1) mila atmosfera zajecia sa prowadzone na wysokim poziomie ciesze sie bardzo... Marta
ryuen - opinia (1) naprawdę przyjemnie :) Sala klimatyczna a instruktorka fantastyczna :) ryuen Kameralnie i przyjaźnie (1) Polecam wszystkim paniom, które kochają orientalne rytmy. W szkole Zafirah... Kasia SZCZERZE POLECAM!!! (1) świetna prowadząca, w miarę możliwości stara się podchodzić indywidualnie do... Asia Paulina - opinia (1) Atmosfera super, sala naprawde fajna:) wystroj rewelacja, strasznie mi sie... Paulina Bardzo dobra szkoła (1) Bardzo długo szukałam odpowiedniej szkoły tańca arabskiego i kiedy znalazłam... Marta Na prawdę polecam (1) Dzięki naszej Prowadzącej (bardzo miłej koleżance) ale za to wymagającej,... Monika Jankowska Warto, Warto !!!! (1) Bardzo polecam wszystkim Paniom, które chcą sie trochę rozerwać, a przy... Kasia super (1) Prowadzaca rewelacyjna, stale sie rozwija!! Bardzo mily nastroj na zajeciach. yasmine Kama - opinia (1) Polecam zajęcia w Zafirah School of Belly Dancing - kameralne grupy oraz... Kama