Super firma, godna polecenia (2) Bardzo profesjonalne podejście do klienta i jakość wykonania usługi również... Katarzyna NOVEO Interactive (2) zdecydowanie na TAK. Młody zespół, kreatywność, pomysłowość i cena - czego... Marcin Sionkowski Projektowanie strony internetowej przez Noveo Interactive (2) Polecam Noveo Interactive za jakość wykonanych usług. Zadawalającą i miłą... maja mysza
Usługa tworzenia strony www (2) Z czystym sumieniem polecam usługi firmy NOVEO. Cenimy za słowność,... Iwona Sport & Travel Polecam wszystkim wymagającym osobom (2) Moja współpraca z Noveo zaczęła się ponad cztery lata temu. To Oni byli... Katarzyna Firma godna polecenia !!! (2) Profesjonalne podejście do klienta, kreatywni i w pełni pomocni. Przede... Aleksandra Polecam (2) Gorąco polecam usługi firmy Noveo. W tym roku mieliśmy przyjemność... Patrycja Profesjonalizm i wspaniały efekt końcowy (2) Firma Noveo projektowała dla Mnie stronę www. Projekt poprzedzony był... Sylwia nowa strona www (2) Współpraca na każdym etapie, była fachowa i merytoryczna. Kacper Strona internetowa pracowni architektonicznej (2) Skorzystałem z usług firmy Noveo w zakresie realizacji strony internetowej... Szymon Kuhn Strona Hotelu - Polecam (2) Firma Noveo wykonała stronę internetową dla Hotelu wraz z panelem... Wieśka wzorowa współpraca przy tworzeniu nowej strony www (2) Zlecone firmie Noveo Interactive wykonanie nowego serwisu internetowego... Marcin Paszkiewicz strona www.barracudatorebki.pl (2) Firmę Noveo cechuje profesjonalne podejście do klienta, kreatywność,... Marek Polecamy (2) Firma Scandinavia Bootsimport Poland z siedzibą w Gdańsku Górki Zachodnie,... Marian Bober Zrealizowane na najwyższym poziomie (2) Od samego początku świetna współpraca i komunikacja. Każdy szczegół... Bullet-trans.pl www.serwis-gsm.pl strona wykonana perfekcyjnie :-) (2) Chciałbym podziękować za wspaniałą wspólpracę . Strona www.serwis-gsm.pl... DR TEL SERWIS GSM Profesjonalna firma (2) Jestem bardzo zadowolony z projektu strony www i wdrożenia jej. Zawsze gdy... Jakub Jest nieźle... (3) Dosyć dobry kontakt z grafikiem prowadzącym, poprawne relacje z Dyrektorem... Rafał Studziński zadowolony klient - opinia (2) Tworzenie strony www,serwis,wprowadzanie zmian,projektowanie... zadowolony klient Polecam ! (2) Zwłaszcza dla tych którzy wśród tak wielu ofert nie wiedzą kogo wybrać do... Zadowolona