Polecam (1) Bardzo szybko, sprawnie , laptop działa, polecam Karina Polecam serwis (1) Serwis rzetelnie i szybko wywiązał się ze swojego zadania. Dysk został... Renata Lewandowska Polecam (1) Laptop naprawiony bardzo szybko. Magda
Zalany Dell (1) Serwis polecił mi kolega. Jestem bardzo zadowolony z szybkiej naprawy mojego... Michał Osiński NIE POLECAM (2) Wymiana trwała tydzień dłużej niż było umówione. Po wymianie dysku w Lenovo... Gosia Komputer załatwiany w serwisie Noveria (1) Kupiłem u was komputer dwa tygodnie temu. Super sprzęt! polecam firmę! Sebastian Mirchel Naprawa laptopa Lenovo (1) Bardzo dobry serwis. Wymienili w krótkim czasie chłodzenie w laptopie Lenovo.... Ryszard Grabowski Polecam (1) Naprawa wykonana zgodnie z umową. Nie mam żadnych zastrzeżeń i jestem... Andrzej J. Polecam (1) Chciałam zagrać w Wiedźmina 3 ale komputerek miałam za słaby, Pan z serwisu w... Kasia Naprawa komputera firmy Apple (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi, zdecydowanie polecam ten serwis. Zadowolony klient profesjonalnie (1) bardzo miła i fachowa obsługa anika Szybka naprawa, dobra obsługa (1) Miałem problem z komputerem stacjonarnym - przestał się włączać. Zaniosłem go... Zbigniew Domagalik Zalany laptop Dell (1) Panowie reanimowali mojego Della po nieudanej naprawie innego serwisu.... Maciej R. Laptop się nie włączał (1) Komputer został naprawiony w tempie ekspresowym (dzięki czemu otrzymałam... Anna