Nowa fryzjerka-chron nas Panie przed nia
Witam, od jakiegos czasu jestem klientka Ramony a dokladnie pani Żanety-jest rewelacyjna, dla mnie i mojej corki. W sobote wybieralam sie na wesele i na moje nieszczescie p. Żaneta miala wolne wiec chcac nie chcac musialam wybrac druga pania. Wygladala na "starsza" czyli bardziej doswiadczona-nic bardziej mylnego. Czsala mnie jakby byla znudzona, nie stosowala sie do moich prosb i do tego zula gume jakby byla w jakim podrzednym barze. Fryzura wyszla jako tako ale nie obeszlo sie bez poprawek po przyjsciu do domu. Ale najgorsze podejscie miala do mojej corki, ktora zawsze bardzo lubila chodzic do fryzjera na rozczesywanie bo ma bardzo krecone wloski......tylko tym razem ta pani pierwszy raz doprowadzila ja do placzu!!!!!!! Ciagnela za wlosy (tez tak moge w domu dlatego zawsze zabieram ja do fryzjera), nie miala podejscia do dziecka i do tego byla bezszczelna mowiac ze to wszystko moja wina. Kobieta z tupetem i arogancja!!!!!! Niepolecam nikomu tej pani. p.s.wlascicielka salonu powinna wyciagnac wnioski z opisanej sytuacji