Ramona

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Gdańsk, Piotrkowska 21

Fryzjer idealny (1) Dziękuję Pani Mariolu za super dekoloryzacje :-D Blond jest naprawdę piękny.... Zadowolona klientka Zadowolona!!!!! (1) Dziękuję Pani Mariolu za śliczny kolor,do zobaczenia na kolejnej wizycie ;) Agnieszka. Uwielbiam!! (1) Od lat chodzę na rożne zabiegi do pani Dorotki. Jest to przesympatyczna,... Ania
Nie polecam (1) Nie polecam rozjaśniania włosów w tym salonie. Przyszłam do Pani z prośbą... Karolina Pani Aniu dziękuję! (1) Żona w końcu powiedziała, że wyglądam jak człowiek :) a mi bardzo miło się... Marek Gorąco polecam, szczególnie Panią Monikę! (1) Jestem stałą klientką i jestem bardzo zadowolona z usług wykonywanych przez... stała klientka POLECAM (1) Bardzo polecam, zawsze miło, profesjonalnie i zgodnie z życzeniem klienta Śnieżka polecam serdecznie (1) Polecam serdecznie bylam w salonie kilka razy pierwszy raz u pani moniki... anna SUPER :) (1) Sympatyczna Pani, która doradzi i pięknie wykona pazurki :)))) polecam bardzo... Paulina gorąco polecam! (1) świetny salon! profesjonalna, miła obsługa. Panie potrafią słuchać i... Marianka zadowolona (1) Jestem mega zadowolona z mojej pierwszej wizyty.Wykonałam koloryzację u Pani... KOBIETA SUPER!!! (1) Witam, skorzystałam ostatnio z nowej usługi salonu pielęgnicy parowej, nie... KOBIETA Polecam!!! (1) Śmiało mogę polecić. Chodzę do "Ramony" od około roku i jestem bardzo... Ramzi Pierwsza wizyta bardzo pozytywna (1) Mały niepozorny salon ale za to efekt bardzo zadawalający. Polecam wszytskim.... mj Fryzjerka na 5 !!! (1) Witam byłam w salonie Ramona u pani Marioli, fryzjerka okazała się moim... ZADOWOLONY KLIENT Kosmetyczka - masakra (1) Zrobiłam chyba największy błąd i poszłam tam przekłuć ucho. Nie dostałam... Go Fryzjerka Ania (1) Trafiłam do p.Ani (tej bliżej okna) przez przypadek, ale byłam bardzo... Agnieszka polecam (1) jestem bardzo zadowolona z usługi a w dodatku ceny są niskie porównując z... klientka Nowa fryzjerka-chron nas Panie przed nia (1) Witam, od jakiegos czasu jestem klientka Ramony a dokladnie pani Żanety-jest... Anna Polecam panią Żanetke:) (1) Ja kilka krotnie korzystałam z usług pani Żanetki i raczej zostane jej stałą... Joanna