Nowa obsługa :/
Witam Serdecznie... do Miasta Aniołow chodzilłam od kliku dobrych lat... właśnie przed chwila wróciłam z tamtąd i nigdy więcej tam nie wróce póki się nie zmieni obsługa a w szczególności jedna Pani kelnereka, która wrecz była bardzo nie kulturalna. Nigdy w życiu nie spotkałam takiej nie miłej obsługi w żadnym z 3-miejskich klubów. Z tego co się dowiedziałam od ludzi już tam pracujących kilka lat ta nowa Pani Kelnerka ma na imie Sandra( brunetka w krótkich włosach).
Jeżeli ktoś posiada kontakt do nowej menadżerki chętnie poproszę(gosia_bem5@wp.pl), aby opisać sytację, ponieważ ta Pani "kelnerka" takiego spotkania nie potrafiła zorganizować :) Jeżeli nic w tym zakresie się nie zmieni - Życzę powodzenia! Ja i moi znajomi napewno tam nie wrocimy i myślę, że z czasem większość się przekona co tam zaczeło się dziać. Troszkę nie profesjonalnie, że tu piszę, ale niestety na nowej stronie MA nie ma kontaktu do osoby odpowiedzialnej. Pzdr
Jeżeli ktoś posiada kontakt do nowej menadżerki chętnie poproszę(gosia_bem5@wp.pl), aby opisać sytację, ponieważ ta Pani "kelnerka" takiego spotkania nie potrafiła zorganizować :) Jeżeli nic w tym zakresie się nie zmieni - Życzę powodzenia! Ja i moi znajomi napewno tam nie wrocimy i myślę, że z czasem większość się przekona co tam zaczeło się dziać. Troszkę nie profesjonalnie, że tu piszę, ale niestety na nowej stronie MA nie ma kontaktu do osoby odpowiedzialnej. Pzdr