Nowa porodowka. UCK. Opinie

Witam, prosiłabym o opinię kobiety które urodziły w nowej porodówce. Najfajniej by było gdzy np wypowiedziała się mamusia która rodziła w "starej" i "nowej klinicznej". Rodzilam dwa razy na Zaspie. Trzecie też tam chciałam ale przyznam że kusi mnie trochę wysoki standard i miałabym ciut bliżej.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czy duży jest ruch na porodówce? Nie było problemu z przyjęciem?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie wróciłam z UCK i zarówno opieka położniczo-lekarska jak i warunki - bardzo dobre. Jedyne, co mi przeszkadzało, to szum klimatyzacji, w nocy dość mocno słyszalny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

W jakim języku Ty w ogóle piszesz? Tępe płata figla, odczytane ciężarne? Masz palce grube jak serdele i nie trafiasz?
Do pisania w internecie powinien być krótki egzamin wstępny do odsiania przychlastów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

To trzymam kciuki żeby jak najdłużej było ok :-D, a pozniej luzik z miejscem ;-)
Powodzenia i dawaj znać :-)

38 tc +2 dni, cukrzyca ciążowa na insulinie, dlatego muszę być szybciej w szpitalu, ale na szczęście na razie jest wszystko ok :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przerazajace o___o
A który TC jesteś?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brak miejsc. Przełożyli mi przyjęcie o tydzień, bo mam dobre wyniki i stwierdzili, że bez sensu, żebym tyle w szpitalu czekała na poród. Nawet mnie to ucieszyło, tylko boję się,żeby za tydzień nie było takiej samej sytuacji, bo wtedy już będzie bardzo blisko terminu, a nie mogę mieć "przenoszonej" ciąży.

Kilka dni temu i z uck i z zaspy odsyłali, takie oblozenie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jak, przyjęta? Możesz powiedzieć, czy są dziś miejsca na patologii?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warunki na patologii są bardzo dobre. Sale są jedno lub dwuosobowe z samodzielnymi łazienkami. Jest też pomieszczenie kuchenne z czajnikiem, małą lodówką i mikrofalą.
Położne bardzo ok, z reguły miłe i pomocne, lekarze raczej też.

Re: Nowa porodowka. UCK. Opinie

A czy ktoś wie, jakie warunki są na patologii ciąży? :) W środę mam planowe przyjęcie i jestem ciekawa jak jest na oddziale. Ile osobowe sale? Jak z personelem? Etc.

"odczytane" xD
Weź się już nie kompromituj więcej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

To chyba rozsądne jechać najbliżej...nawet w "łatwej" ciąży.

Ja rodziłam w lutym i po porodzie leżałam z małym 10 dni przeszłam chyba cały personel i nie mam żadnych uwag na porodówce też przeszłam kilka położnych i też nie mam do czego się przyczepić. jak najbardziej polecam uck
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Akurat mam bardzo podatek doświadczenia z różnymi szpitalami.
Jak ktoś potrzebuje pomocy to szuka jej najszybciej i najbliżej a nie blokuje miejsc innym miejscowym rodzacym. Jeżeli ciąża nie jest powikłana
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak, jeśli zrobi Ci się lepiej.... Czasami tępe płata figla, Pani się to pewnie nie zdarza... Cóż za odczytane ciężarne na tym forum.. Fiu fiu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

"Mam nadzieje że nie załapie się Pani na znieczulenie"??? Co to za tekst? Jeśli komuś życzysz czegoś takiego to od razu widać, że jesteś zwykłą kurką bez szkoły z kompleksami

Ps. Skórcze :DDDDD
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja rodziłam naturalnie, mąż dostał 14 dni opieki na mnie od lekarza rodzinnego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każda osoba ma prawo do przeżywania emocji na swój sposób, logiczne że przed porodem jest stres, jak przed każdym ważnym wydarzeniem, zwłaszcza że w całym kraju są problemy na porodówkach, kobiety odsyłane.
Jestem w szoku jak czytam taki komentarz o zes*** czy nadzieii aby rodząca nie załapała się na znieczulenie, jak można tak się zachować, szok. Nie jestem matką i nigdy nie będę, ale w życiu nie spodziewałabym się tak chamskiego tekstu ze strony osoby która sama rodziła. Oby życie nie pokazało Tobie środkowego palca gdy będziesz szukać pomocy w szpitalu spanikowana. Pamiętaj nie życz drugiemu, co Tobie nie miłe.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja mieszkam w Gdansku, a rodzilam w Gdyni i byly oczywiscie pytania, dlaczego nie Gdansk. Tam mialam akurat najblizej (ok. 10 km obwodnica), a do szpitali w Gdansku ponad 17 km przez miasto, wiec bez porownania, szczegolnie w godzinach szczytu.

Inne tematy z forum

Czy ktoś miał styczność z hiszpańska mucha?? (38 odpowiedzi)

JW. Działa czy nie działa??

Od kiedy własny pokój? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja...

Nienawidzę gotować (177 odpowiedzi)

Może którąs z mam ma podobny problem i wypowie się jak sobie z tym radzi? :) Ja nienawidzę...