Nowa w Trójmieście

Dziewczyny, kobiety...
mam 30 lat od niedawna mieszkam w Trójmieście (a dokładnie w Pruszczu Gd.-ale jestem mobilna)do którego przeprowadziłam sie z Wawy gdzie miałam przyjacół, swoje miejsca, fajną pracę, a tu... nie mogę się odnaleźć. Z osoby pełnej życia, zadowolonej, lubiącej wszystko i wszystkich stałam się ...no właśnie aż trudno mi to nazwać. Szukam koleżanek na kawę, zakupy, rozmowy, wspólne pasje. Mam męża zatem nie interesują mnie imprezki.
Jeśli masz w sobie dużo pozytywnej energii, podziel się nią ze mną :)
agawa.w@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowa w Trójmieście

hej, napisz do mnie agaj.81@o2.pl

Witam,

Zapraszam również do rozpoczęcia znajomości mój mail to:

jesien_jesien@o2.pl

Mam tylko małe pytanie, sama mam 30lat i męża ale to u mnie imprez nie wyklucza, mogę spytać czemu akurat mąż wyklucza imprezę?

Absolutnie mąż nie wyklucza imprez. Zapewne jednak są tu osoby zainteresowane rozmową, wymianą poglądów czyli połączeniem intelektualnym. Są też osoby, które tu na tym forum szukają kumpeli do wspólnych wypadów do klubów. Należę do tej pierwszej grupy.

Nie no jedno nie wyklucza drugiego:)ale dzięki za odpowiedź, rozumiem że po prostu nie jesteś z tych imprezowych,:)ja też nie ale lubię pójść raz na jakiś czas.po prostu zabrzmiało to że jak już jest mąż to koniec imprez:p

Inne tematy z forum

Jak sobie radzicie z migreną? (134 odpowiedzi)

Kobietki, czy któraś z Was też cierpi na migreny? Ja już nie mogę, migreny miewam odkąd pamiętam,...

Hiszpańska mucha czy ktoś miał do czynienia? (3 odpowiedzi)

Hej. Czy ktoś z Was miał może do czynienia z afrodyzjakiem hiszpańska mucha? Tyle sie o nim pisze...

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...