Witam wszystkich. Dzisiaj (20.7.11) po godzinie 10 byłem na otwarciu nowo wyremontowanego bingo przy ul. Lotniczej.
Niestety nie mogę się wypowiedzieć pozytywnie na ten temat. Pierwsza rzecz - ogrom ludzi, którzy rzucili się na "promocje" i przeceny jakie sklep zaoferował w dniu otwarcia. Po tym, jak udało mi się załadować do jakiegoś dziwnego wielkiego koszyka (w starym Bingo były normalne, tutaj 2 razy większe) moje zakupy, udałem się w strone kas. Oczywiście do każdej było +- 10osób, więc stanąłem w kolejce do kasy monopolowej, gdyż w starym Bingo tam zawsze szybko szło. Jakież było moje zdziwienie gdyż panie kasjerki każdemu oferowały lampkę szampana - nawet starszej babci, która wzięła dwie marchwie i czekoladę, a dzieciom po pączku. W końcu przyszła moja kolej. Niemiła kasjerka oczywiście wzięła mnie za jakiegoś dzieciaka ( mam 19 lat, wyglądam dosyć młodo) KAZAŁA mi wyjmować cały towar z tego koszyka (to ciekawe po co one są w tym sklepie) na ladę a po zakończeniu, NIE DOSTAŁEM ani paragona, ani szampana, ani nawet pączka. Miałem ze sobą także wygraną zdrapkę w Lotto, oczywiście pani mi jej nie wymieniła gdyż nie wiedziała o co chodzi...

Generalnie, nie polecam zakupów w nowym Bingo na os. wschód przy ul. Lotnicza, gdyż obsługa jest bardzo nie uprzejma, sklep we wnątrz jest jakiś nie swój (stare Bingo było o wiele lepsze), cenowo nic specjalnego, podobnie jak i z asortymentem. ODRADZAM.