Nowe Centrum Pediatrii-polecam !!!

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
W Pruszczu Gd. na ulicy Jana z Kolna jest już otwarta prywatna przychodnia Pinokio. Na przeciwko Tesco:) Osiedle Bursztynowe.
Przychodnia wyposażona rewelacyjnie,wysoki poziom czystości.
Przychodnię otworzyła dr Szymczak,bardzo dobry pediatra,zaangażowany,cierpliwy.
Polecam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nowe Centrum Pediatrii-polecam !!!

a przychodnia prywatna? czy ma podpisaną umowę z NFZ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prywatna...takich warunków nie znajdziesz w przychodni na NFZ niestety:(

a jaki jest koszt wizyty?

podłączam się do pytania?
jaki jest nr. tel. do rejestracji, i koszt wizyty?

oo dobrze wiedziec

Koszt wizyty 80zł :)
nie mało ale naprawdę warto. No i nie trzeba czekać,a teraz wiadomo dostac się do przychodni,yyyy. Ja ostatnio dzoniłam od 7 do 9 do Famili w Pruszczu Gd. Jak już ktoś łaskawie odebrał to i tak nie było miejsc,a okazało się że moje Dziecię ma zapalenie oskrzeli:(

Nr.tel do doktor Szymczak która prowadzi przychodnię 503-012-622

Ja się cieszę,że jest ta przychodnia,bo ostatnio Niko z piątku na sobote cała noc płakał,miał katar ale myślę sobie przez katar by tak płakał,coś go boli.Rano zadzwoniłam do Pani doktor,a ona już przez tel powiedziała,że to uszy...i faktycznie uszy...a pewnie gdybym w Pruszczu poszła na pogotowie gdzie jest jeden lekarz od wszystkiego to bym recepte na antybiotyk dostała i finito,bo oni nawet dzieci tam porządnie nie zbadają,a tak o 8 zadzwoniłam,o 9 byłam już w przychodni u dr Szymczak:(
Czasami naprawdę jest potrzebna taka przychodni w awaryjnych sytuacjach:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a z boku powstaje druga przychodnia prywatna ale mają umowę z NFZ od 1 stycznia rusza, też dla dzieci, filia przychodni z moreny spr. http://www.medrod.pomorze.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ania koło tej o której ja pisałam?

A tam przyjmuje tylko dr Szymczak czy też inni pediatrzy? Kurcze szukam właśnie dobrego pediatry prywatnie aby dalej poprowadził nasz problem z zaparciami.
Jest jakaś ich strona www albo nr do rejestracji czy dzwinić bezpośredni do dr Szymczak?

Asmarforol, nasza Jula też ma problem z zaparciami, robię co mogę, żeby jej pomóc, ale efekt jest mizerny....

Kala u nas też jest tragicznie. od jakiegoś czasu dostaje forlax i debridat. Po lekach jest ok ale jak tylko odrobinę zmniejszam dawkę to znowu to samo. Też robię wszystko co mogę. Usg jamy brzusznej ok.

Więcej informacji o Centrum Pinokio można odnaleźć tutaj : http://www.centrumpinokio.pl

~asmarforol robiłaś RTG z wlewem ?
Mój syn walczył z zaparciami, pomogła nam dr Bałanda, znakomita pediatra, jako jedyna wiedziała, jak podejść do tematu zaparć u syna.

witajcie mamy z zaparciami u maluszków, u mojej małej też był ten problem i również pomogła doktor Bałanda zalecając dużą ilość płynów lecz nie zaparciowych, czyli nie marchew, jeść jabłka i banany, i saszetki Dicoman junior do rozpuszczania w szklance wody raz dziennie ale jest właściwie dla dzieci od 3 roku życia, u nas pomogło.

Byłam w przychodni "Pinokio" Pani pediatra jakas nawiedzona zero serków homogenizowanych,zero danonków. a jak się dowiedziała, że moja córcia 2 razy w tygodniu je 2 szt. czekoladki kinder to myślałam, że wyjdzie z siebie.

Trzeba było powiedzieć lekarzowi, jakiej rady oczekujesz, to moze spełniłaby Twoje oczekiwania. Po jaką cholerę do lekarza szłaś, skoro jestes mądrzejsza?

Inne tematy z forum

PruszczPark (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...