Nowe Kolibki

Nowe Kolibki powstają pomiędzy Gdynią a Sopotem, w miejscu które znajduje się blisko głównej arterii komunikacyjnej Trójmiasta, ale jednocześnie otoczone jest ciszą i spokojem jak na przedmieściu. Zaledwie kilka kroków jest stąd do lasu pełnego tras pieszych i rowerowych, niewiele dalej jest na plażę. Nieopodal powstającego osiedla znajduje się także rozbudowana galeria handlowa oraz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam już dość tych strzałów na Bernadowskiej

Dziś jest sobota, strzały słychać od rana. Wiem, że będą strzelać cały dzień. Jutro też. Płakać się chce... z bezsilności.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

To się w głowie nie mieści, że można otworzyć strzelnicę w parku krajobrazowym ludziom pod oknami
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta strzelnica to jawna kpina z mieszkańców

Mnie odstraszył. Wystarczył jeden spacer po lesie w otoczeniu ciągłego huku z broni palnej

strzelanina na Bernadowskiej

Czuję podobnie. Moje mieszkanie było trochę tańsze, ale huki strzałów bolą mnie tak samo.

Inwest Komfort nie powinien reklamować tej okolicy jako spokojnej

Sąsiednią Zwycięstwa i przejeżdżające czasami pociągi słychać jako odległy szum. Czasami wcale, zależy od kierunku wiatru chyba. Przestałam to w ogóle zauważać, ale do wystrzałów z broni palnej nie mogę przywyknąć. To bardzo drażniące dźwięki.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

A miało być tak spokojnie

W niedzielę też strzelali :(
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strzelanie od poniedzialku do soboty wlacznie!!!

Ta strzelnica jest fatalna. Huk slychac non-stop. I to ma byc wypoczynek w swoim mieszkaniu za 1,5 banki. Petycja napisana i niestety guzik z petelka. Wlasciciel strzelnicy wygral. Trzeba bedzie to mieszkanie sprzedac i to jak najszybciej. A mialo byc tak pieknie i spokojnie:((((
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nieznośny huk wystrzałów

Smutna sprawa z tą strzelnicą, bo osiedle piękne. Z tego co tu czytam raczej odstrasza chętnych od zakupu, ale to zrozumiałe. Sama niezbyt chętnie chodzę tam na spacer, bo nie uważam, aby strzały w lesie były czymś relaksującym
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Okolica

Też się zachwyciliśmy okolicą. A potem narodowcy otworzyli strzelnicę obok. Koszmar.

Cena mieszkania

Odkąd otworzyli strzelnicę wartość tych mieszkań musi spadać. To jak z lotniskiem albo innym hałasem
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda miejsca

Faktycznie ta strzelnica to hałasuje, a w lesie obok jest jeszcze głośniej
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdyby nie strzelnica

Chciałam tam zamieszkać z powodu lokalizacji, ale przy strzelnicy to wykluczone.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Strzelnica na Bernadowskiej

Przykra sprawa z tą strzelnicą. I dla ładu i dla mieszkańców
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Strzelnica

Odpoczynek pod ostrzałem za strzelnicy
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Strzały, huki i wybuchy

Są tacy co kupują mieszkania przy lotnisku, Na pewno są tacy, co lubią odgłosy wojny. To osiedle dla nich
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

A chciałabyś mieszkać obok otwartej strzelnicy? To tam właśnie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strzelnica

Mamy podobnie w Rivusie na przeciwko. Strzały od rana do wieczora. Nawet w weekendy nie dają odpocząć
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strzały w lesie

Co to za odpoczynek wśród ciągłych strzałów w lesie?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem jednym z mieszkańców właśnie. Mam już tak dosyć tej strzelnicy, że co weekend wyjeżdżam w spokojniejsze miejsce. A miałem mieszkać w spokojnym miejscu

Kto świadomy kupi mieszkanie w sąsiedztwie otwartej strzelnicy?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0