Nowe forum, treść i założenia

Witam wszystkich zainteresowanych na nowym forum na trojmiasto.pl!

Treść niniejszego forum - ORIENTACJA SPORTOWA - w założeniu ma objąć:

A) wszelkie dyskusje i wątki o orientacji, dotychczas (z braku odpowiedniego miejsca) poruszane chociażby na sąsiedzkim forum Harpagana,

B) informacje o imprezach sportowych na orientację (biegi na orientację - bno, rowerowa jazda na orientację - RJnO, Narciarskie BnO)

C) informacje o imprezach turystycznych na orientację (marsze na orientację - MnO oraz inne imprezy na orientację - InO).

Mamy nadzieję, że forum to bedzie miejscem przyjaznym dla całego trójmiejskiego światka sympatyzującego z ideą orientacji: zarówno z Gdańska, Sopotu, jak i Gdyni.

------------ część oficjalna stop ---------------

Korzystając z chwili przy mikrofonie pozdrawiam wszystkich, którzy przyczyniają się organizatorsko do popularyzacji tej aktywności, a mam na myśli:
- Pomorski Klub Orientacji "Harpagan"
- Klub Imprez na Orientację "Neptun"
- Klub Imprez na Orientację "Certus" ;)
- Gdyńską Grupę Imprez na Orientację
a także środowiska stricte klubowo-sportowe oraz harcerskie!

Zapraszam do korzystania!

Linkowanie z zewnątrz do forum - jak najbardziej zalecane ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowe forum, treść i założenia

To może nazwać to forum trochę inaczej, bo czy np. marsze na orientację są orientacją sportową? Może "orientacja wszelaka", "forum imprez na orientację"...
A może tylko mi słowo sportowa kojarzy się jakoś tak poważnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...