Nowe miejsce, nowe życie, nowy cel.

Proszę by wszyscy którym zależy na losach ludzi zwłaszcza tych na poboczu, z PGRów, młodych komunistów, tych co nie zgadzają się z T. i polityką R. wsparli mnie tutaj na nowej platformie, takich co wspierali mnie, a nie atakowali jak Ż. i po ludzku mnie traktującej, życzliwie do człowieka nastawionej lukrecji, o zmianę tego świata. Szczególnie bliska mi atakowanej poniżej pasa była jej życzliwość, pogoda ducha i błyskotliwość umysłu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Teoretycznie władze państw nie powinny sobie wybierać szarego obywatela do ataku gdzieś na prowincji. Ale właściwie dlaczego nie, może będzie to zabawne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polega to na tym, że atakują mnie ludzie z odległych miejsc, z dużych ośrodków miejskich, dysponujący potężnym uzbrojonym aparatem władzy, wiedzą, że bardzo trudno byłoby mi ich dosięgnąć. Tak samo postępują A i R i Ż i Ty również.

Wszystko to takie traktowanie "z buta" z wykorzystaniem policji i służb.

Widać, że A nie są zainteresowani moją osobą. Jednak podpłacają mnie dla świętego spokoju. Zatrudniać też już mnie nie chcą.

Ustaliłem (z wielkim trudem), że prawdopodobnie jednoosobowo zaatakowałeś mnie w taki sposób:
Fizyczna blokada mózgu, co czyni ze mnie warzywko.
Wrzaski i obelgi w mieszkaniu - ciągłe, codzienne.
Efekt: bardzo trudne warunki życia, niemożność pracy zawodowej, niemożność pójścia na policję, bo ci też są w zmowie.
Poza tym zastraszanie przez agentów Ż, kiedy tylko wychodzę na zewnątrz.

T i Ż czekają na Twoje raporty. Posłuż się ściegiem overlock w nadawaniu komunikatów. Posadź ziemniaki na zagonie pod lasem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowe miejsce, nowe życie, nowy cel.

Nie muszę się z nikim kontaktować. To Oni się ze mną kontaktują jak trzeba podjąć ważne decyzje. Obecnie takie są podejmowane i zmiany jakie nastąpią będą ważne dla całej ludności Europy.

Re: Nowe miejsce, nowe życie, nowy cel.

Przemuza wyśle Ci brakujące komunikaty w sprawie T. Skontaktuj się z dostawcą kościanych guzików do kożuchów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Portale randkowe (6 odpowiedzi)

Hej. Co o nich sądzicie? Czy poznaliście kogoś w ten sposób?

Klimatyzacja w biurze (55 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Inwestowanie w złoto (3 odpowiedzi)

Co myślicie o efektywności inwestycji w metale szlachetne w momencie opanowania gospodarki przez...