Nowe miejsce, nowe życie, nowy cel.

Proszę by wszyscy którym zależy na losach ludzi zwłaszcza tych na poboczu, z PGRów, młodych komunistów, tych co nie zgadzają się z T. i polityką R. wsparli mnie tutaj na nowej platformie, takich co wspierali mnie, a nie atakowali jak Ż. i po ludzku mnie traktującej, życzliwie do człowieka nastawionej lukrecji, o zmianę tego świata. Szczególnie bliska mi atakowanej poniżej pasa była jej życzliwość, pogoda ducha i błyskotliwość umysłu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lukrecji, działaj. Dręczy, smagaj. Mnie nic do tego. Bzibziulku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatnie wici dla Są.ravena....
https://wiadomosci.wp.pl/ojciec-pawel-guzynski-wyjechal-z-polski-kilka-lat-za-granica-6479266007197313a

Jak wszyscy, sam oceniasz ryzyko. Ostatnio stałeś się jakoś zdziwiony-wystraszony.

Tia... teraz będzie odgrywał lolobrygidę, nie do zdobycia.
Hej tam, niech no Który podwiezie anonimowi paletę orzeszków i zimne piFko.
Tracimy Go...

jaq, daj się pobawić, w drodze wyjątku ;)
Obiecuję, że jutro odpuszczę i przez cały dzień ani pisnę.

Sz.ravenie, zgadza się, o ile dobrze zrozumiałem, r******ki, trzęsawki, wylew w W-wie dało się przeżyć bo tam trafiłem na ludzi m.in. czytajacych Pismo Św. i miłosiernych, poza graniem na pianinie. Wysłuchali człowieka w szoku, przeanalizowali, opieprzyli, postawili do pionu, przetrzymali u siebie na Nowy Rok. Gdybym mnie ta łaska nie spotkała po katakliźmie kulturowym i poznawczym w Gdańsku, a trafił z żalami do Internetu, albo prosto do domu w drugim końcu Polski to bym się nadawał do psychiatrowa albo do pochówku. I po to ludzie są potrzebni innym ludziom, żebyśmy się wszyscy nie pozabijali. Dobrzy ludzie, kombinujący jak koń pod górę.....

Ja już byłem takim misjonarzem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Look recjo, qaj to nie to samo co jaq.

https://youtu.be/eK4tQe22-hA

Wszystko się kiedyś kończy.
Nie jestem zachęcany do udziału w tym forum.
Komandos chce mnie wykluczyć? Bo A i R przyklasną temu?

Komandos. A Ty co pisales w wątku o Ujescisku. Rajdy po Polsce i duchowe trzesawki. Sorry, ale co Pan Jezus powiedział? Ślepy slepego będzie prowadził. Gimme a break, pal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chwalić Boga! Nie zje octowego gluta i będzie żył.
Alleluja!
Oddalę się. Pozamiatać siebie z podłogi i zamrozić organ wiodący a odświeżyć organ zawiadujący :]
Spokojnego popołudnia :]

Sadyl nie jest zmienną, tylko stałą :]

Nie marynujcie czernidłaków. Są do bani. Marynata zabiła ich delikatny smak i zwiewną konsystencję. Zrobił się octowy glut :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

W ramach beztrosko i leciuchno?... proszę
Doktorze, dwa szwy bez znieczulenia i nowe oko ;)
mówing On :D

http://www.youtube.com/watch?v=nbhGbd_Kzkg

To już trzeci nick dziś?
Teraz będziesz jechać po mnie?
Pomaga? Jeśli tak to proszę.

Równanie jest proste .
Trzy zmienne: Rondel, Sadyl, Anonim.
Ilość permutacji, przyprawia mnie o dreszcz ;)

Podpadłam AdMisiom i wyżej "pensjonarskiej" szanownej, nie podskoczę :)

Kogo chcesz nabrać? Ile razy już kończyłeś nieodwołalnie?
Nie skończysz, bo wszędzie indziej już cię pogonili. Zostało ci tylko to Forum i na nim rondel, który cię jako jedyna jeszcze dopieszcza. Nie licząc przypadkowych nieorientaków ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Teraz dołączyła pensjonarka z sąsiedztwa, o kurczę, zrobi się tak leciuchno i beztrosko.....

Ależ właśnie kończę. I zostawiam sprawy ich własnemu biegowi.

do szuka...Łaziłem wczoraj, wyszły mi strony takie, że jak wnoszono jakieś wnioski, to ukazywała się cała treść korespondencji, nie pamiętam poprzez "forum" i wyszło mi na to, że wszystko będzie publiczne, a ja chciałem dołączyć opis historii, co się wydarzyło jak podobną sprawę olano. Telefon - chciałem się upewnić, że będzie do Administratora, a nie do jakiejś asystentki, mam niechęć do pokonywania kolejnych progów więc chciałem Info od kogoś kto pokonał tę drogę.

Inne tematy z forum

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (155 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Jakie dobre męskie perfumy (3 odpowiedzi)

Jak w temacie. Tak do 100 zł.

Prezent dla kobiety (174 odpowiedzi)

Co można kupić kobiecie znając się od dwóch miesięcy. Zapraszam do dyskusji panie też mogą...