Nowe miejsce, nowe życie, nowy cel.

Proszę by wszyscy którym zależy na losach ludzi zwłaszcza tych na poboczu, z PGRów, młodych komunistów, tych co nie zgadzają się z T. i polityką R. wsparli mnie tutaj na nowej platformie, takich co wspierali mnie, a nie atakowali jak Ż. i po ludzku mnie traktującej, życzliwie do człowieka nastawionej lukrecji, o zmianę tego świata. Szczególnie bliska mi atakowanej poniżej pasa była jej życzliwość, pogoda ducha i błyskotliwość umysłu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie, tam akurat nie. Ze mną mają świetnie, ale u siebie wybierają się np. na jogging, a tam już czeka przeciwnik.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na przykład Ż?

Świat jest dokładnie obfotografowany.
Turystyka masowa dotarła do niegdyś dzikich miejsc.
Jest wiele bardzo spokojnych krajów.

Wyspa Montserrat, Karaiby:
Przed erupcją Soufrière Hills z 1995 roku wyspę zamieszkiwało około 13 tys. osób. Ewakuacji poddano blisko 2/3 ludności wyspy, a w niezagrożonych miejscach pozostało około 4,8 tys. osób (2004). Nominalnie stolicą terytorium pozostaje Plymouth, które przed ewakuacją zamieszkiwało około 4 tys. ludzi, a obecnie jest niezamieszkane. Ze względu na katastrofalne skutki wybuchu i występujące nadal zagrożenie, wprowadzono zakaz powrotu na południową część wyspy, w tym do stolicy. Faktycznie rolę stolicy pełni obecnie wieś Brades, z populacją ok. 1000 osób. (Wikipedia)

Przeglądam zdjęcia z rożnych krajów:
https://www.dw.com/image/45402437_401.jpg
Wyspa Bożego Narodzenia, leży u wybrzeży Indonezji.
https://farm3.static.flickr.com/2214/2116432099_bf4203927e.jpg

Naziści nie myślą o tym, jak popełnić zbiorowe samobójstwo czy jak pomóc wrogowi, jak skopać własnych ludzi czy poddać się mniejszościom, tylko dążą do własnego zwycięstwa i supremacji. Już raz pojawili się w sytuacji chaosu i rozkładu.

Zauważmy, że A właściwie nie potrzebują żadnych urządzeń technicznych, by dręczyć kogoś na odległość.

Był pewnie plan, żebym dokonał darowizny, bo rzekomo groziła mi jakaś konfiskata. W tym kierunku jednak nie poszła sytuacja. Ogólnie był to jednak plan wyniszczenia mnie finansowego.
Mimo że nie doszło do darowizny, i tak muszę znosić rażącą niewdzięczność.
To może wymyślił ten cały Samson.

Powiedziałbym, że wielki T nie byłby gotów do współpracy z N, raczej walczyłby z nimi, choćby jako z liberałami.

Rodzina okazuje mi "rażącą niewdzięczność" - to termin stosowany dla darowizn, taka niewdzięczność może spowodować odwołanie darowizny. Tego jeszcze nie rozgryzłem.

Jeśli jestem dzień w dzień krytykowany, nawet to jest pewnie pomysłem pana M - Krytyka Polityczna. I tak dalej, cały zestaw jego skojarzeń, zawsze niekorzystnych dla mnie. Czyli do tego stopnia wydaje już rozkazy R od 5 lat.

Wynikałoby z tego, że w I mieszka mnóstwo Ż, którzy dobrze mówią po polsku, czasem z akcentem. Może potomkowie wygnanych 50 lat temu?
Wygnali ich narodowi komuniści. Niby jestem w tym nurcie, ale mógłbym z nimi współistnieć w Polsce. Są OK. Nie wiem, jak to wyglądało w praktyce, może pchali się na wysokie stanowiska.
Tworzą kolejki niestety, wczoraj zablokowali mi bibliotekę na 10-15 minut.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sobota, na mieście było 100 Ż. Robią się coraz agresywniejsi, pokazują mi Gest, zastraszają groźnym wyglądem, smartfonami. Wielu jest też bardzo zwyczajnych i czasami fajna kobieta czy dziewczyna. Że też im się chce przebywać taką odległość, by pokazać mi Gest. Robią ten błąd, że ufają mi i uważają mnie za fajnego gościa.
Chodzi o to, że oni podlegają T i to jest ten faszyzm, który rozprzestrzenił się teraz po świecie.
Natomiast wiatr wieje już z innego kierunku, z N. To jest coś takiego chłodnego, przenikliwego, rozbijającego zmęczone skorupy, platformianego tak naprawdę. To nazizm. Jak dawno stwierdziłem, nazizm to nie jest ta konserwatywna prawica, tylko liberalna, bliżej Platformy. Ciekawe, jak nasza Platforma dogadałaby się z nazistami?
Nadal mam kontrolę, jak i wszyscy, którzy jej podlegają. Jest normalna, solidna.

Uhm, ok. W sumie to ja w roli kotla albo garnka pojechalem :] Mój kolega slyszy wrzaski, nogi mu lataja poza kontrolą mózgu jak Arthurowi, na ktorego się powołuje bo to najlepszy film od czasow American Beuty, no i faka mu masowo pokazują. Sprawa jest banalna. Wszystko wam już napisałem. Lubcie się jednak ludzie. No.
A ponadto jeśli chodzi o to forum i tych, co tu zostali To... Hahaha. Mój kolega taką ma rolę, że utrzymuje was (nas?) w dobrym samopoczuciu na swój temat.
A ponadto jest piekna pogoda na niebie

https://m.youtube.com/watch?v=3uKXn6djFJI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To mojemu znajomemu, mnie nie, ja tylko sprawozdaję. Znajomy nie chciał za dużo mówić, gadał coś o etyce, jak go dusiłem.

Cały Komandos... Wszystko wiesz i masz kolegę, co diagnozuje na odległość. Zdjęcie fusow z dzisiejszej kawy podesłać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co trzeba przyznać, ma szerokie horyzonty
Od A do Ż

Chłopaki nie kłóćcie się, są ważniejsze sprawy, teraz trwa obchód...., a
potem....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeżeli Ty nie pamiętasz, to nie ma sensu tego przywoływać. Przypomnij sobie skąd wziąłeś taki epitecik "cieć ze stoczni ".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

> mnie na przykład namierzył jako spawacza w Stoczni Remontowej

Doprawdy? Kiedy, gdzie? Możesz wskazać miejsce i czas, kiedy to napisałem?
Czy tak sobie tylko kłapiesz dziobem co popadnie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Portale randkowe (6 odpowiedzi)

Hej. Co o nich sądzicie? Czy poznaliście kogoś w ten sposób?

sklep z pokrowcami, etui do telefonów (22 odpowiedzi)

Witam! Poszukuje dobrego i niedrogiego sklepu z pokrowcami/etui do telefonów w Gdańsku....

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....