Nowe miejsce, nowe życie, nowy cel.

Proszę by wszyscy którym zależy na losach ludzi zwłaszcza tych na poboczu, z PGRów, młodych komunistów, tych co nie zgadzają się z T. i polityką R. wsparli mnie tutaj na nowej platformie, takich co wspierali mnie, a nie atakowali jak Ż. i po ludzku mnie traktującej, życzliwie do człowieka nastawionej lukrecji, o zmianę tego świata. Szczególnie bliska mi atakowanej poniżej pasa była jej życzliwość, pogoda ducha i błyskotliwość umysłu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Też tak obstawiam. Jeszcze pora posiłków, obchody itd, gaszenie świateł....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pojawiające się przerwy w nadawaniu, mogą oznaczyć godziny obchodu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie mogę odszukać klucza do rozszyfrowanie tych R, Ż i innych. Raz są osobami, po czym za chwilę organizacjami lub państwami.

Eeeee, nie będę się zwracał, jestem samodzielny.

Zbędny wysiłek. Jest na forum jeden gość który "namierza" autorów wpisów. Rozrzut wprawdzie ma duży, mnie na przykład namierzył jako spawacza w Stoczni Remontowej. Zwróć się do niego, jego nick to Sadyl.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

do jaq....ależ mi podrzucileś temat i pomysł.Jest sposób. Po częstotliwości wpisów niedługo będę znał tryb życia Zaburzonego. A to ułatwi rozgryzienie miejsca pobytu, a i poczynić parę innych cennych dla sprawy spostrzeżeń.
A i R i Ż i T to betka przy ogarach wypuszczonych teraz w las...!

Niczego innego nie mogę wynegocjować przy ich nastawieniu. Choć teoretycznie powstała dobra sytuacja do pociągnięcia tego dłużej.
Nie chcą mnie karmić. Chcą też cenzurować. Chcą, bym zniknął.

Co do mnie osobiście, A wyeliminują mnie przy pierwszej okazji, używając Ż. To może jeszcze trochę potrwać. W drugiej rundzie powiedziałbym, dalej nie zajdę.
Nie mogę sprawić zawodu tej fajnej nadzorczyni akcji z Ż. Wreszcie wszyscy będą mogli wrócić do domu. Niektórzy planują wyjazd do A.

Chyba nie chcesz odpaść w pierwszej rundzie? Niektórzy tu myślą o trzeciej.

Trafiam na takich żywo zainteresowanych rozmówców.
Stawiam im horoskop i wtedy rozmowa się urywa.

138 wpisów w dni. Zaburzanin pobił rekord.

Lubiłeś chyba dokopać innym osobom, nie patrząc na to, że już i tak są w trudnej sytuacji. Potem to wszystko wraca w taki czy inny sposób. Obrażanie, poniżanie, kablowanie.

Przecież A praktycznie sami wytworzyli tę sytuację i pogłębiali ją.
To pierwsza akcja nowego typu.
Ja uginam się przed taką potęgą i sprytem.
Resztę wyjaśni Ci facet z ambasady.

Może nawet nie wykryłem wszystkich ogniw tego planu kradzieży.
Lokalny łańcuch jest już nieistotny, bo teraz to A już na wyższym szczeblu zarządzają tym planem. Prosty rozkaz z A do R i zostanie to wykonane, niby to dla obrony R. W rzeczywistości wszyscy ci ludzie zostali wrobieni.

I co, nie dotrzesz na to nowe miejsce? To ma jakiś związek z tamtym lotniskiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mózg mam jakby do połowy zamknięty. Jeszcze z 25% i nastąpiłaby śmierć mózgowa.
Powinienem cieszyć się tą emeryturą zamiast tutaj rozpracowywać sytuację.

Częsty motyw w science fiction, np. "Rok 1984".
To był taki mój rytuał, że czytałem kolejne takie książki z klasyki. Ciężko mi bez tego.

Naprawdę nie szkodzę nikomu, czytając powieść sprzed 200 lat.
Choć pod koniec mojego czytania zacząłem stwierdzać, że świat z takich powieści stał się bardzo archaiczny. Ludzie byli bliżej przyrody, świat nie był taki "aseptyczny". Może tamten świat ma zostać zmieciony i zapomniany.

Po prostu A przegłosowują wszystkich, są najbardziej radykalni i chcą w końcu zrobić to, co chcieli zrobić od zawsze, tylko byli hamowani. Akurat w obecnym momencie są brutalniejsi niż kiedykolwiek.
Jednak to nie oni zablokowali mi oglądanie zachodnich filmów. Czytanie książek. Nie podejmują tych ostatecznych decyzji. Był tam wpływ C również.

Twoje podejrzenia są całkowicie bezpodstawne. Komandos przyszedł w tym kożuchu I w nim wychodzi.

Inne tematy z forum

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...

Vibracje (25 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Muza musi grać. (2991 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....