Zamówiłem zabudowę futryny i jestem zadowolona z efektu koncowego (1) Witam wszystkich zainteresowanych efektem końcowym czyli dobrym samopoczuciem... Jasia m Niesolidna firma (1) Drodzy Państwo, Decydując się na usługi firmy Nowy Horyzont ,Pan Andrzej,... Niezadowolony klient Nalepsza zabudowa futryny metalowej w mieszkaniu na falowcu (1) Firmę tę polecił mi mój znajomy, który korzysta z ich pomocy od wielu lat.... Marta
Moje mieszkanie zyskało nowy blask dzięki nowemu Horyzontowi (1) Chciałbym bardzo podziękować za profesjonalną robotę jaką wykonał Rafał z... marek Kolorczyk Gorszej firmy wybrac nie moglem (1) Pomiar poszedl bez zadnych zarzutów pan Adam wydaję się byc bardzo mila... Zły Bardzo udana zabudowa futryn na stare oscierza (1) Gdy porazpierwszy usłyszałem o tej metodzie wymiany drzwi i f utryny... Mariusz Archem Bardzo dziękuje za profesjonalną wymianę drzwi oraz zabudowę futryny (1) witam serdecznie i dziękuję za dokonane pracę w moim mieszkaniu. nie wiem co... Arkadiusz Miglanc Drawex (3) Witam skorzystałam u usług firmy Drawex i jestem bardzo zadowolona. Pomiar i... Zadowolona klientka Wykonanie usługi bezbłędne szkoda że oczekują za swoję pracę pieniądze (1) Dzwoniąc do firmy myślałem że, wykonają mi usługę w terminie i się nie... Romek Drzwi do nowego domu, zamontowane przez Firmę NOWY hORYZONT (1) Firmę Nowy Horyzont Gdynia mogę polecić wszystkim z czystym sumieniem oraz... Marta Nalepsza oferta jaką spotkałem na lokalnym rynku serdecznie polecam (1) Firma fachowa, nie to co konkurencja !! Odrazu widać profesjonalne podejście... Zbyszek Nie polecam omijać szerokim łukiem (1) Firma usterka !! Dramat ledwo co przywieźli drzwi i chcieli gotówkę za drzwi... Ewa absolutnie odradzam (1) nierzetelna firma:zamówiona usługa w październiku z terminem realizacji do... kobieta Wszystko od początku do końca według planu (5) Jak widzę że ktoś narzeka na nie istniejące problemy to mam wrażenie że... arcoragdansk@gmail.com Odradzam!!! (1) Zamówiłem u tej firmy drzwi wejściowe w siedzibie jaką mają w Tesco przy ul.... Niezadowolony Apel do meblarzy z Gdyni - zajmijcie się meblami w kuchni, zabudowę dzwi pozostawcie specjalistą (1) Bardzo dziękuję za odwiedzenie mojego Apelu do anonimowrgo kułka Meblarzy z... Jan Masojć Odradzam!! (2) Radzę szerokim łukiem omijać te firmę, same problemy od początku zawarcia... Monika Nie polecam - nie wykonują umowy ! (7) Osobiście jestem zażenowana firmą. Została podpisana umowa dotycząca montażu... obserwator Monataż drzwi na osiedlu Nowy Horyzont (2) Nowy Horyzont to osiedle zlokalizowane na granicy gdańskiej dzielnicy... Janusz Mazurkiewicz Usługa zrealizowana odbiorca zadowolony serdecznie polecam dobre usługi (1) Chciałbym bardzo podziękować za sprawne i czyste wykonanie usługi wymiany... Andrzej