Pełen profesjonalizm (3) Firma Nowy Horyzont staneła na wysokosci zadania.Zostały u mnie zamontowone... Hanna BeZ brudu i kurzu wymienione drzwi w nowym domu pod kościerzyną (2) Właśnie odebrałem realizacje wymianę drzwi w moim nowym domu pod Kościerzyną.... Wolfgang Poprawka wstawienia po poprzednikach z Gdańska, warto skorzystać z ich usług wstawianie drzwi oraz zabudowy futryn (1) Dobrze że są jeszcze firmy w Tym Gdańsku dzięki którym można dokonać poprawek... Jacek Kowalski
Wymiana drzwi w Gdańsku na Osiedlu im Lecha Kaczyńskiego (1) Właśnie oglądam dzwi wymienione wejścioe do mojego mieszkania na osiedlu Im... Antoni Czysto i bez kurzu wymienili mi wszystkie drzwi w mieszkaniu na Gdańskim przymorzu (1) Jak podczas pomiaru pierwszy raz słyszałem o tym że obejdzie się totalnie bez... Mateusz moje nowe drzwi do biura w Gdańsku Oliwie (1) Słyszałem i czytałem różne opnie w internecie na temat tego wykonawcy. Wiem... Mirek Nowe drzwi do mieszkania sprawdziły się i wytrzymały próbę włamywacza (1) Dobrze że długo wcześniej zamówiłem drzwi w tej firmie i pana Adam wyjaśnił... Mariusz Robota stoi od miesiąca (2) Witam, z gory powiem ze nie polecam tej firmy montazowej o ile na materialy... Adrian Nowe drzwi w biurze w Gdańskim (2) chciałbym bardzo podziękować za wstawienie nowych drzwi w moim biurze, są... Andrzej Profesjonalizm najwyższej jakości (1) Pan Kazimierz to FACHOWIEC jakich dzisiaj jest niestety bardzo niewielu. Na... Andrzej Dziękuję za poprawne wstawienie drzwi w moim nowym biurze dla mojej firmy fiansowej (1) To jak profesjonalnie podchodzi nowy pracownik pan Arkadiusz budzi mój... Olgierd Dużo pracy przy wymianie drzwi i dokładnym obrobieniu (1) Przekazuje wyrazy uznania za dobrą prace przy wymianie drzwi wzmacianych w... Jankowski Dobra i sprawna akcja montażystów (1) Chciałbym podziękować mojej ekpie montażowej dzięki której wszystko sprawnie... perfekcyjnie (1) Bardzo dobra robota. Szukałem długo firmy która zna się na tym co robi. Jan Dobry fachowiec mimo trudnych warunków i krzywych ścian dał radę zabudować futryny na stare i (2) Tak przyznaje nie na początku byłem zdystansowany do rozwiązań o których dużo... Maciej Wymiana drzwi zabudowy (1) Dziękuję za dobre wstawienie drzwi. Teraz mam konkretnie i ładnie. Marlena Teraz mam dopiero dobre drzwi które dają mi dobry Montaż nowych drzwi na stare futryny (1) Dobrze przyznaje nie byłam do końca przekonana do rozwiązania które widziałam... Autorka ciekawe rozwiązanie za akceptowalną cenę (1) Gdy znajoma mówiła mi o tym co mogę zrobić ze starą metalową futryną nie... Janina Dobra robota wymieniona futryn a ładne drzwi (1) Dziękuję za dobrze zrobioną robotę u mnie w mieszkaniu. Teraz wszystko dolega... Irena Firma MASAKRA (1) Ja nadal nie mam dokonczonej reklamacji, ze strony tzw. firmy kompletna... Niezadowolona klientka