POLECAM (2) Szczerze POLECAM!! W czerwcu 2014 przeszłam zabieg korekcji wzroku z klinice... Magda Nie polecam (1) Byłam na wizycie kwalifikującej. Najpierw badania oczu później rzekoma... Olka Polecam INTRACOR (3) Polecam wszystkim ktorzy potrzebuja okularow do czytania. Przeszlam zabieg... Maryla
Polecam (2) Jestem juz po Lasiku. Przyznam, ze balem się bardziej niż moja zona, która... Krzysztof Piotr - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Raz a dobrze. Jestem 10 m-cy po korekcji laserowej w... Piotr Lasik w Nowym Wzroku (4) Witam, po zabiegu jestem ponad dwa miesiące i jestem bardzo zadowolona.... Marylka Nowy Wzrok (1) Cieszę się że trafiłam do Nowego Wzroku, bo dzięki zabiegowi, do którego mnie... Aga Liza - opinia (1) Niesamowicie jest obudzić się następnego dnia po zabiegu i po prostu,... Liza A ja nie wierzę i ostrzegam (2) Jeśli chcecie zrobić zabieg to dobrze się zastanówcie.Korektę miałam pięć lat... Katarzyna Korekcja (1) Serdecznie dziękuję za cierpliwość, delikatność i bezbolesny zabieg. Długo... Marika waanna - opinia (1) Miałam zabieg w lipcu 2009 roku w Gdansku (Chmielna). Opieka przed i po... waanna klinika -laguna w gdansku (1) Mialam zabieg 26 lutego dokladnie wczoraj ,jestem pod wrazeniem brak... ola ...... (2) zamiast nowy wzrok powinno być stary wzrok i mniej pieniędzy lekarz nie... Adam