Nowy admin na forum ;)

Hej forumowicze,
jak już na pewno zauważyliście trochę pozmieniało się w administracji forum.
Jestem nowym adminem i postaram się działać tak abyście byli w pełni zadowoleni z użytkowania serwisu.
Niestety wiąże się to z kilkoma zmianami do, których trzeba będzie się przyzwyczaić.
Postaram się być na bieżąco z wątkami oraz wiadomościami od was ale mam do was prośbę.
Jeśli tylko zauważycie spam na forum kliknijcie zgłoś do moderacji, jeśli z jakichś względów nie będę odpowiadał na posty skierowane
do admina piszcie na forum@trojmiasto.pl przyśpieszy to odpowiedź.
Jeśli będziecie mieli wątpliwości co do powodów usunięcia waszego wątku lub opinii to też piszcie na ten adres a na pewno wyjaśnię wam co i jak.
Mam nadzieję, że przyzwyczaicie się do mnie i korzystanie z forum w dalszym ciągu będzie dla was frajdą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dolna strefa stanów niskich...

Tak. Niestety, bo to fatalnie świadczy o nas jako o społeczeństwie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ja Was pogodzę, drogi dzieci...

@ sadyl

Wygodnego przeciwnika sobie dobrałeś - demokrację.
Bezpieczny do krytykowania, człowiek się nie narazi. A przecież sam udowadniasz na codzień tutaj, że nie wiesz o czym mówisz. Przecież w ten właśnie sposób, dając wyraz takim czy innym poglądom, współtworzysz tę nieszczęśną demokrację, by za chwilę się na nią wypiąć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

@ Manson

Sugerujesz coś za Żirinowskiem, który pytany o pochodzenie odpowiadał "jestem synem prawnika" ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wiem, czy ktoś pamięta komunikaty hydrologiczne w radiu?
Czy jeszcze są nadawane?

W temacie prezydentury (jak i całego tego naszego politycznego zadupia) poruszamy się w dolnej strefie stanów niskich. Tuż przy dnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zimny Lech podpisał Traktat Lizboński.
Nie mieliśmy dobrego prezydenta nigdy. Bywali tylko mniej źli i mniej obciachowi ;)

Ale... to nie krasnale ich wybrały na Urząd.
Taki jest urok demokracje :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prezydent ma nikłe kompetencje i silny mandat demokratyczny. Konstytucja jest po prostu głupia w tym względzie. Głosowałem na Dudę i specjalnie mnie ten człowiek już nie ekscytuje. Mam przekonanie, że Kwaśniewski to alkoholik oraz że willa w Kazimierzu była jego własnością nielegalnie nabytą. Mam przekonanie, że Wałęsa nke tylko był agentem bezpieki ale też przyczynił się do przedwczesnej śmierci wielu osób. Jakoś tak wierzę sobie, że blok we Wrzeszczu wybuchł, bo służby czyściły mieszkanie Hodysza. Mam przekonanie, że Komorowski to ponura postać związana z pro civili odpowiedzialną za morderstwa i milionowe kradzieże. I co z tego? Proces jakiś mi ktoś wytoczy, bo sobie coś pitolę po nocy? Zresztą Duda raz mnie wkurzył. Ale i tak nie dogadam się z jego wrogami, bo wkurzyl mnie za to, za co oni go akurat pochwalili. Pozwolił mianowicie, by Polska stała się obszrem eksperymentu medycznego. Ochoczo podpisał ustawę o przymusowym szczepieniu dzieci. Tyle jeśli chodzi o polityczne deklaracje. My tu i tak jesteśmy tylko przechodniami. Keep calm i memento mori
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

> pierwszym polskim prezydentem, który ani nie jest pijakiem robolem, ani typowym Januszem jak wszyscy poprzedni...

Jest tez pierwszym z wyrokiem sądowym zakazującym rozpowszechniania nieprawdziwych informacji z nakazem opublikowania przeprosin.

Tak właśnie wyobrażałem sobie człowieka z klasą.

> Jest prawnikiem, tak jak Lech Kaczyński.

Dodałbym nawet, że się specjalizuje w prawie konstytucyjnym.

> Gość z klasą nie musi nic nikomu udowadniać.

Przede wszystkim nie powinien udowadniać na każdym kroku, ze tej klasy nie ma.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest prawnikiem, tak jak Lech Kaczyński.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

I to pisze Aradash, który ma zupełnie inne poglądy niż Prezydent Duda.
I mogę się śmiało pod Jego słowami podpisać, chociaż Prezydent Duda nie jest również moim wymarzonym prezydentem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

No i właśnie tego cymbałku nie rozumiesz ;) I nie zrozumiesz ;)

Gość z klasą nie musi nic nikomu udowadniać.
Duda jest pierwszym polskim prezydentem, który ani nie jest pijakiem robolem, ani typowym Januszem jak wszyscy poprzedni...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

>Duda ma wieksza klase od Dody

Serio, a po czym wnioskujesz ?
Na żarcik Dody, ze różnią się tylko jedna literą, nie zaprzeczył w stylu : "nie no, może jeszcze by się coś znalazło".

Tak wiec albo uważa tak jak Doda, albo podczas odbierania torciku zapatrzyło mu się w dekolcik bądź pośladki i odebrało rozumek.

Prezydent który ma reprezentować godność Polski nie moze się pojawiać w takich miejscach i sytuacjach, które tę godność odbierają.

ja tam nie widze w tym nic niesamowitego

Duda ma wieksza klase od Dody
ale Doda to niby artystka---toz to specyficzny swiat
nie tylko ona nie umie sie ubrac na okazje
choc czesto ubiera sie swietnie i z klasa..

Rodowicz moim zdaniem tez czesto pzesadza ze swoimi stylizacjami
pani Ogórek tez dała plame na pogrzebie w swej króciutkie sukience
chociaz ogólnie mam do sympatie

taki fakcik o małym znaczeniu
własciwie to same gesty--sa poza podziałami i normalna rzecz-bez uprzedzen i jakichs podtekstów ja tu nie widze

znam kogos kto miał okazje z Doda byc na imprezie
nieciekawe ma zdanie..strasznie zarozumiała, zadajaca wiwatów na jej widok..Gorniak za to np--o podobno zar..sta babka

czepiacie sie-- jak ja Mleczki:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiesz, Sky... tak już uczciwe rzecz ujmując...

... i zaśmiecając dalej temat adminowi;) to żaden z naszych prezydentów wielką klasą nie błyszczał. Generalnie to jakiś taki niefart do nich mamy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za wybór Dody jako podmiotu rozmowy odpowiada... Łowca absurdów.

Radzę przejrzeć wątek, zanim się skieruje pretensje pod niewłaściwy adres;) Brum, brum...

1. nie ten temat forum tępaku (czy tępaki? - w tym ja odpisując :> )
2. gość nie zrobił nic złego, zachował się jak gentleman
3. to nie jego wina, że ta baba jest pusta jak ty i że ktoś tak to wyreżyserował
4. to nie jego wina, że ty w swoim prostackim rozumowaniu nie rozumiesz punktu 2 ani 3
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zastawiajace, ze Kancelaria dopuszcza do takich sytuacji.
A swoją droga to dooda przyjmujący torcik o roznegliżowanej pani Doroty pokazuje jak głęboko upadła Polska.

Śmialiście się z rzekomego taborecika Komorowskiego.
Swoim 3D (dooda Doda dooopa) bolszewictwo wyniosło godność Rzeczposoplitej na poziomy, których nigdy Jej nie było dane przebywać.

Następnym razem wyślijcie swojego prezydenta, dla mnie pana doooodę, do klubu nocnego i koniecznie dajcie mu w rękę jakiś atrybucik władzy, najlepiej męskiej.

Ja Was pogodzę, drogi dzieci...

Pani Dorota udowodniła, że o reklamie, pijarze i marketingu politycznym tanim kosztem (a dokładniej kosztem innych) wie więcej niż cała Kancelaria Prezydenta razem wzięta;)
Ps. Kumpel napisał, że w zasadzie to Jej zazdrości - bezkranie pokazała p. Dudzie to, co chciałaby Mu pokazać większość Polaków, tylko nie bardzo im wypada;)