Nowy cennik to kpina

Od czerwca 2013 wprowadzono nowy cennik - ceny są kosmiczne. Dowóz 800m do domu 2,5zł dodatkowo ceny samych pizzy poszybowały tak że teraz za pizzę 30cm płacę 28zł! Owszem w smaku są ok, ale nie za tą cenę, tym bardziej dla stałych klientów. Kiedy zmieniali franczyzę z da grasso na come stai obiecali że zniżki dla stałych klientów pozostaną (kupowałem tam regularnie przez 3-4 lata), a jak przyszło co do czego to się wycofali. A teraz jeszcze takie ceny, ktoś tu chyba chce iść śladem Amandy na Chełmie która teraz jest sklepem spożywczym. Nie polecam, chyba że lubisz jak Cię w wuja robią.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowy cennik to kpina

A ja myślę, że ceny nie są kosmiczne za taką jakość. A jak ktoś ma blisko i nie chce mu się chodzić to musi płacić za własną wygodę. Ja tam wolę dać 3,50 i nie ruszać się z domu. Jeśli idzie o ceny to pofatygowałam się i porównałam ze starą ulotką ceny poszły o ok. 2 do 3 zł to chyba nie kosmos licząc, że w czasie funkcjonowania pizzerii kilka razy poszły do góry np. ceny energii. Od lutego są nowi właściciele , bardzo sympatyczni ludzie i jeśli chcemy nadal jeść tak pyszną pizzę i kebaby (podrożały o 1 zł) to pomyślmy o nich cieplej. Próbowałam zamawiać w wielu pizzeriach i co z tego, że dowóz gratis jak pizza ląduje w koszu na śmieci. Pozdrawiam wszystkich sympatyków pizzerii COME STAI.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ewidentnie komentarz właściciela, osoby która albo tam pracuje albo jest znajomą właścicieli. Bzdury dziewczyno opowiadasz i tyle, z 23 zł za średnią pizze podjechali do 26 zł, dodając dowóz robi się z tego 29,50 zł, czyli realna podwyżka o 6,5 zł (28% poprzedniej ceny) i nagle robią się 3 dychy za średnią pizzę. 3,50 za przewóz to rozbój, 90% pizzerii nie pobiera opłat za dowóz na terenie tej samej dzielnicy, ewentualnie jakieś 1-1,5zł symbolicznie. Pizza jest dobra, ale nie znakomita, więc z tą niebywałą jakością się nie ośmieszaj. Argument o podwyżce energii elektrycznej jest śmieszny, porównaj sobie domowe rachunki to zobaczysz ile w ciągu ostatnich 2 lat prąd podskoczył.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

rownie dobrze mozna powiedziec ze twoj komentarz to komentarz wlasciciela konkurencji. Co do ceny to patrzac na rosnace ceny artykulow spozywczych sie nawet nie dziwie. W dzisiejszych czasach to normalne.
A pizza swietna ;)
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0