Fatalna obsługa (1) Czekalem 3 godziny na jedzenie, zeby uslyszec ze nie zreazlizuja zamowienia... ppp Jedzenie (1) 3 minuty temu Jedzenie tragedia. Zupy ochydne nie przyprawione i wodniste.... Natalia Płacę za 6 dostaje 4 ! (2) Poszliśmy w 6 osób na niedzielny obiad (13.08.2017). Po 30 minutach od... Monika
Tragiczny czas dostawy (1) Zamówienie złożone przez pizzaportal - przewidywany czas oczekiwania 1,5 h.... AHK Cygan na dowóz (1) Dzisiejsze zamówienie w postaci placka po cygańsku to jakiś niesmaczny żart.... leakweed jedzenie nie zgodne z zamówieniem, (1) zamówiłam telefonicznie 2 pizzy i danie obiadowe. Zostałam poinformowana że... niezadowolony pycha (1) mega dobre papu,obsługa super, wystrój dla mnie ciut ciemny,ale przy tym... M Autor - opinia (1) Without small garden moge powiedziec ze dawno tak dobrej pizzy nie jadłem. Autor Pyszna pizza! (1) Najlepsza pizzeria w Gdańsku.Zamówienie dostarczone błyskawicznie (... gosia Pycha (1) Pizza pyszna bardzo mi smakowała RaDo Wilanowska polecam (1) Wszystko pyszne. zaprosili mnie znajomi i to był strzał w dziesiątkę. Pizza... Przemek Nowy cennik to kpina (4) Od czerwca 2013 wprowadzono nowy cennik - ceny są kosmiczne. Dowóz 800m do... Adam Zamówienie na telefon (3) Niestety, nie miałem możliwości zweryfikowania opinii o potrawach tej... Niedoszły klient Pyszna pizza ale brak znizek (1) Pizza naprawde wyborna, ciasto chrupiace i dobrze wypieczone, a skladnikow... Artur Polecam! (1) Najlepsza pizza na Chełmie! Spora ilość sera i dodatków, smaczne ciasto i... Magda Pychota! (1) Pizza jest przepyszna, obsługa bardzo miła, wystrój lokalu również przyjemny.... Magda Polecam wszystkim! (1) Tak jak w tytule, Come Stai polecam wszystkim bo to najlepsza pizzeria ;)... AJot POLECAM ! ! (1) Pizzeria moim zdaniem ma fajny wystrój nowoczesny, jeżeli chodzi o jedzenie... Pani ,, porcja nie dla wróbelków..." (1) Zamawialiśmy pierwszy i ostatni raz kebab, ale jednak skusiłam się... konsumentka i konsument picca (1) Odradzam ...Zamawiajac na telefon czekalam godzine .Picca pyszna ale kebab... Basia