Nowy osadnik

Cześć mam pytanie odnośnie internetu która z firm jest najlepsza waszym zdaniem ? Może uda się wam coś polecić dobrego :) z góry dziękuję :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowy osadnik

W Baninie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a w której części Banina mieszkasz?

Przemysłowa te okolice

Przeszukaj lepiej Forum, dużo tego było.

Szukałem i znalazłem 3 firmy i jak widzę jakmsie tutaj licytują to mi się nie chce już tego spamu czytac więc tak zapytałem która jest najlepsza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

JMT lub WAVE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Interkomp banino dostarcza po światłowodowe i działa ok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Interkomp to firma, do której pisałam przez pół roku, z pytaniami czy i kiedy będzie instalacja. Najpierw mówili 'tak, najpóźniej wczesną wiosną', potem przestali odpisywać na maile, pani przez telefon nie umie nic powiedzieć, ale dowie się i oddzwoni - nie oddzwoniła do tej pory. Każdy następny telefon kończy się tak samo 'nie wiem, oddzwonię' albo w ogóle nie odbierają. Zdecydowanie NIE polecam, wyjątkowo olewawcze podejście do klienta. W końcu założyłam sobie radiówkę w multi-wifi, jak na razie działa ok.

Nie ma najlepszej bo praktycznie nikt nie testował konkurencji i każdy chwali to co ma nawet mając totalny shit. Mój znajomy ma jedną z radiówek, w weekendy wieczorem ma spadki po 50% prędkości ale jest zadowolony no to niech będzie.

jest Amelek lub internet w Baninie wpisz w google to wyskoczą

Inne tematy z forum

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???