Nowy proboszcz ?! Zadyma przy drodze...

Jak w temacie , a na poważnie to czym oni palą w tym przedszkolu (przy kościele) , że to tak kopci ?! Siekierę można powiesić w okolicy , a przejeżdżając główną drogą udusić się .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowy proboszcz ?! Zadyma przy drodze...

To reklama aby posyłać tam dzieci do przedszkola. Astma gratis.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Nowy proboszcz ?! Zadyma przy drodze...

Nie raz to wina opału. My w zeszłym roku mieliśmy węgiel, który tak kopcił. Też widziałam ten dym, ale tak w połowie Bojana kopcą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

W bojanie to najgorzej jest wieczorem na ulicy na dambnik. Kiedyś żona się przestraszyła że coś w samochodzie się pali. Masakra . Ludzie w nie macie sumiennia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety wszędzie znajdą się relikty, które czadzą syfem okolice. Jedyny sposób walki z tym to zgłaszać do odpowiednich organów, tylko że to walka z wiatrakami:(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Smród z komina budynku na początku ul Na Dambnik nie do wytrzymania! . Podziwiam wyrozumiałość sąsiadów, jak oni to mogą wytrzymać Co do przedszkola przy kościele. to warto ujawnić ile rodzice płacą za opiekę, bo przecież nie za "co łaska". Z opłat nie stać kościoła na kupno ekologicznego opału albo podłączyć się do gazociągu? Chyba jest to już możliwe..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ewidentnie wina opału! Jeszcze trochę i będzie OK. Ogrzewanie będzie zmienione na mniej uciążliwe, podobno gazowe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

może i tak , ale pewnie też ten słabej jakości opał rozpalany jest toną plastiku i innych śmieci.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

@ mieszkaniec.Tego nie wiesz ani Ty, ani ja. A zatem są to zwykłe pomówienia. Widzę że nie po to mówisz o problemie, który owszem istnieje, aby go zasygnalizować. Tylko po to aby stworzyć tzw "g*wnoburzę". Nie idź tą drogą. Nie bądź "Ryśkiem ;-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

~Caranaugh . Zgadzam się nie WIEMY czym palą . Więc to nie pomówienie tylko podejrzenie popełnienia przestępstwa. Odpowiednie służby są od tego żeby to ustalić , ja mam zdjęcia z pełnym exif'em (min. data, czas i lokalizacja) . Mój błąd , że od razu nie zadzwoniłem na policję. Co do reszty się zgadzam , napisałem to na forum żeby poruszyć temat , czyli wywołać wg. Ciebie "g*wnoburzę" . Proponuję wypisywać tutaj inne podejrzane adresy , może jakiś życzliwy sąsiad co mu się nudzi będzie to regularnie zgłaszał. Może Wszystkim będzie się oddychało zdrowiej . Dygresji do Ryśka nie będę komentował . Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Popieram mieszkanca. Trzeba sprawdzić to przedszkole. Tym bardziej że tam dzieci są. Są one w niebezpieczeństwie. Takiego dymu jezcze nie widziałem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Oj jak masz zdjęcie ,to ja bym ruszał od razu do Komisji Europejskiej , po co się bawić w Policję ? A tak na serio. Jesteś taki wrażliwy , dawaj pierwszy swój adres, pobadamy powietrze wokół Twojej posesji,porobimy zdjęcia itd.... Jak historia i przysłowia uczą "złapał kozak tatarzyna, a tatarzyn za łeb trzyma". A jeszcze bardziej serio, po wczorajszej wieczornej mszy św, zapytałem się W OCZY ks. Proboszcza, o ewentualne palenie, rozpalanie plastikami, był mocno poruszony moim pytaniem. Widziałem że pytaniem tym i sugestią wyrządziłem mu przykrość. Powiedział,zgodnie z prawdą , że już raz podczas niedzielnego kazania poruszał ten temat, i "NIE,NIE PALI ŻADNYMI ŚMIECIAMI". Skoro tak powiedział , mi to w zupełności wystarczy. Ks. Piotr to uczciwy kapłan i człowiek. A jakiekolwiek wrzutki pod jego adresem, uważam za tworzenie właśnie "g*wnoburzy". Zaś podtrzymując "temat Ryśka"... on już ma wydeptane ścieżki do KE. ;-)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

uderz w stół, a nożyce się odezwą
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...