Slyszałam ze na ul.Grunwaldzkiej we wrzeszczu ma powstac nowy salon Elja.Dziewczyny wiecie cos na ten temat moze?
00
Re: Nowy salon Elja
Pomarańczka
(18 lat temu)
a nie przypadkiem na granicy Gdańska / Sopotu .... ale nie jetsem pewna , mi o tym powiedział sam właściciel :)
01
Ruti
(18 lat temu)
Mnie powiedział ze na Ul.Grunwaldzkiej we wrzeszczu
00
Pomarańczka
(18 lat temu)
to pewnie tak jest :)
00
MałaMi
(18 lat temu)
Taki salon jest we wrzeszczu ale ale nie na grunwaldzkiej tylko na partyzantow :)) no chyba ze ma powstac jeszcze inny
00
Pomarańczka
(18 lat temu)
ONI SIĘ PRZENOSZĄ :)
00
beata.tr
(18 lat temu)
ten na partyzantów chyba likwidują, tak jak cały "sukces"
mam rację?
miło wspominam właściciela, zanim dowiedziałam się, że Ciocia chce się podjać szycia mojej sukni, to byliśmy właśnie tam i skakali koło nas, aż miło :)
00
Pomarańczka
(18 lat temu)
tak , masz racje , likwodują cały "sukces"
00
Martula
(18 lat temu)
z tego co ja sie dowiedziałam wczoraj w salonie Elja to przenosza sie na Grunwaldzka 130
00
madzik23
(18 lat temu)
Salon Enja juz dawno istnieje, znajduje sie w starym centum handlowym we wrzeszczu:)
00
Pomarańczka
(18 lat temu)
dla monia.
00
MałaMi
(18 lat temu)
:)) w Poniedziałek jeszcze byli we wrzeszczu na Partyzantów, bo odbierałam od nich swoją sukienkę - a od końca września prawdopodobnie na Grunwaldzkiej 130 nie daleko Beauty :))
00
monia.
(18 lat temu)
kurde nie moge sie dodzwonic:(a masz moze jakis numer na komorke do salonu małami?
00
monia.
(18 lat temu)
dobra za 10 minut jade do beauty mam nadzieje ze odkryje ze moje welony sa ok:)albo znajade taniutki inny hehe:)a do bis i tak zajde:)
00
Lamia
(18 lat temu)
Dziewczyny będzie dokładnie naprzeciwko Lisa ferrera we Wrzeszczu na grunwaldzkiej..wczoraj tam przechodziłam i właśnie remontują pomieszczenie
00
monia.
(18 lat temu)
dokladny adres grunwaldzka 130 dzis sie rzenosza...pani powiedziała ze w poniedziałek spokojnie mozna juz odwiedzac ich w nowej siedzibie....