Anna - ocena (1) Profesjonalna organizacja kursu OWD na który zapisaliśmy 12-letniego syna.... Anna Arkadiusz - ocena (1) Dziękuję za pomoc chęć udzielenia cennych wskazówek wszystkim instruktorom i... Arkadiusz Marcin - ocena (1) Miałem okazję wziąć udział w dodatkowym kursie nurkowania w suchym skafandrze... Marcin
pawel cz - ocena (1) Świetne centrum nurkowe! Kurs OWD przeprowadzony profesjonalnie i w... pawel cz Martyna Chyrek - ocena (1) Kurs OWD przy tak profesjonalnej załodze to sama przyjemność. Przesympatyczny... Martyna Chyrek Maciej - ocena (1) Dobrze wyposażona baza w Chmielnie. Kompetentni i sympatyczni instruktorzy... Maciej Justyna - ocena (1) To już mój trzeci kurs w Centrum Nurkowym Tryton i po raz kolejny jestem... Justyna Maciej M - ocena (1) Super, pełna profeska Maciej M Marek Derengowski - ocena (1) Kurs OWD realizowany przez Tryton-a spełnił w pełni moje oczekiwania.... Marek Derengowski FILIP - ocena (1) Bardzo profesjonalny tryb szkolenia nurkowego OWD. Sprzęt profesjonalny tak... FILIP Marek - ocena (1) Bardzo profesjonalna szkoła nurkowa, dobrze wyposażona w sprzęt nurkowy i... Marek Tomasz Janowicz - ocena (1) Pełen profesjonalizm, mega podejście do kursantów, bardzo duży nacisk na... Tomasz Janowicz Adrianna - ocena (1) Jeśli uczyć się nurkowania, to tylko z trytonem! Kasia to cudowna... Adrianna Marcin - ocena (1) Świetnie spędzony czas podczas szkolenia OWD! Mój instruktor, Oskar, był... Marcin Pan Mateusz - ocena (1) Profesjonalizm i miła atmosfera. Instruktor z pasją i z chęcią przekazywania... Pan Mateusz Artur - ocena (1) Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście, co dla mnie było szczególnie... Artur Ewa G. - ocena (1) Szkoła nurkowania Ośmiornica to profesjonalne miejsce. Polecam z czystym... Ewa G. Kacper nie kasztan - ocena (1) Zdecydowanie polecam kursy w Ośmiornicy. Wojtek przekazał nam masę... Kacper nie kasztan Karol - ocena (1) Wycieczka zorganizowana praktycznie pod klucz wsiadasz w PL, lecisz, bawisz... Karol Ruś - ocena (1) Tryton potrafi połączyć wyprawy nurkowe ze zwiedzaniem - Andamany nurkowe... Ruś