Zbyszek - opinia (1) Mega kurs. Profesjonalne podejście do każdego kursanta. Fajna atmosfera.... Zbyszek Marcin Luks - opinia (1) Świetny kurs freedivingu (nurkowania bezdechowego) prowadzony przez... Marcin Luks Maciej - opinia (1) Jestem bardzo miłe zaskoczony profesjonalizmem oraz podejściem do klienta... Maciej
Alicja - opinia (1) Wyjazdy z Trytonem, to niesamowita przygoda! Wszystko zorganizowane i dopięte... Alicja Tomek B. - opinia (1) Zdecydowanie polecam Trytona! Super ludzie - boss Krzysiek , instruktorzy... Tomek B. Raffa - opinia (1) Kolejny raz dobrze i bezpiecznie przeprowadzone szkolenie. Doświadczenie... Raffa Joanna B. - opinia (1) Fantastyczny wyjazd ma Malediwy. Niesamowite wrażenia, które na zawsze... Joanna B. Ania Maja - opinia (1) Świetnie przygotowany kurs, solidni instruktorzy, bezpieczeństwo na... Ania Maja Anita - opinia (1) Świetnie zorganizowane 2h nurkowania. Intro to pierwszy krok do podjęcia... Anita Aneta - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, świetne przygotowanie do nurkowania,syn zachwycony Aneta R.Art.Studio - opinia (1) Polecam każdemu amatorowi intro nurkowe. Profesjonalna obsługa. Wrażenia... R.Art.Studio Robert - opinia (1) Mega kurs nurkowania polecam starym i młodym. Instruktorzy Krzysiek i Kacper... Robert Krzysztof - opinia (1) Pełen profesjonalizm i super atmosfera. Napewno nie raz jeszcze skorzystam i... Krzysztof Patrycja Rozwadowska - opinia (1) Bardzo profesjonalny i dobrze przygotowany kurs. Gwarancja dobrej zabawy,... Patrycja Rozwadowska Olek - opinia (1) Bardzo mi się podobało, wrażenia niesamowite. Podwodny świat jaki stworzył... Olek Mikolaj - opinia (1) Początek mojej nurkowej przygody powiązany z trytonem. Zawsze bardzo polecam! Mikolaj ewelina_M - opinia (1) Jeśli masz jakieś wątpliwości co do nurkowania, to gorąco polecam INTRO w... ewelina_M Rafał - opinia (1) Wysoka jakość przekazywania umiejętności. Rafał Roman - opinia (1) Kurs Open Water Diver, w którym uczestniczyłem w sierpniu br był... Roman Ala - opinia (1) Instruktor Mariusz swietnie prowadzi kurs, naprawde mozna goraco polecic.... Ala