Oktawia - opinia (1) Oprócz niesprzyjającej pogody ekipa jak zawsze na wysokim poziomie :)... Oktawia Szwagier - opinia (1) Wiedza i profesjonalizm na najwyższym poziomie.Kurs prowadzony w miłej... Szwagier Bartek - opinia (1) Dostałem voucher urodziny na wprowadzające zajęcia do nurkowania. Spotkanie... Bartek
Michał - opinia (1) Brałem udział w kursie Stress&Rescue. Kurs bardzo dobrze poprowadzony przez... Michał Kacper - opinia (1) Skompletowałem z nimi cały sprzęt nurkowy. Świetne doradztwo, niezłe zniżki... Kacper Kuba - opinia (1) Nurkowanie w bazie nurkowej Tryton w Chmielnie - ciekawa przygoda dostępna... Kuba Michał - opinia (1) polecam - B/profesionalane szkolenia Michał daniel - opinia (1) Mily pan pokazał jak sie profesojnalnie nurkuje polecam i zapraszam daniel Marcin - opinia (1) Znakomici, pełni zrozumienia i cierpliwości instruktorzy, którzy sprawili, że... Marcin UK - opinia (1) Super przygoda, dostaliśmy wraz z mężem voucher na intro do nurkowania i... UK OWI - opinia (1) fachowe szkolenie do nurkowania bardziej technicznego ;) OWI sławek - opinia (1) Jeżeli ktoś chce nauczyć sie prawdziwego nurkowania ,szczerze polecam.... sławek Agnieszka - opinia (1) Super instruktor profesjonalny i konkretny Agnieszka Piotr - opinia (1) Bardzo dobry sposób nauczania, instruktorzy z wielkim doświadczeniem i pasją... Piotr Krzysztof - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsluga jal cały kurs OWD. Zachęcam do wzięcia udziału. Krzysztof Magda - opinia (1) Świetna pomoc w doborze kupowanego sprzętu. Profesjonalne podejście do kursu,... Magda Maksymilian Czubak - opinia (1) Niesamowite wrażenia podwodne i znacznie ułatwiony progres w umiejętnościach.... Maksymilian Czubak Artur - opinia (1) Instruktorzy dbali o poczucie bezpieczeństwa i swoim spokojnym podejściem i... Artur Katarzyna - opinia (1) Świetna ekipa, robiłam z nimi kurs OWD. Irena która była moim instruktorem... Katarzyna Juliusz - opinia (1) Miałem okazję uczestniczyć w kursie nurkowania technicznego. Jestem bardzo... Juliusz