Nurkowanie

Gorąco polecam szkołę. Skończyłam u nich kurs podstawowy nurkowania i jestem pełna podziwu jak działa organizacja, z jakim spokojem instruktorzy podchodzą do problemów jakie mają kursanci. Szkoła godna polecenia, super przygotowane jezioro gdzie odbywa się kurs (jest np. zatopiony autobus, klatki, platformy :)). Instruktorzy mają indywidualne podejście do każdego z kursantów :) Bardzo cierpliwi i widać, że nurkowanie i przekzywanie wiedzy w tym zakresie innym to ich pasja. Pozdrowienia dla całej załogi Trytona :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ja nie polecam kursów nurkowania w Trytonie ......

Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER......, nie tak jak moi przedmówcy , po kursie w Trytonie wylądowałem w szpitalu z bolącym uchem .Do dnia dzisiejszego się lecze i lekarz mi zakazał nurkowania. Wnioski same się nasuwają, przereklamowani i idą na masówkę czyli Egipt w Chmielnie/TRYTONIE ....szybkie kursy , no mam co chciałem i to za własne pieniądze.

Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER......
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Ja nie polecam kursów nurkowania w Trytonie ......

...jak się nurkuje to trzeba się liczyć z zapaleniem uszu, od razu widać żeś amator chłopie, więc lepiej pływaj z rurką i już nie płacz!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5