Aneta - ocena (1) Świetne doświadczenie - mimo zimnej wody i słabej widoczności. Instruktorzy... Aneta Arkadiusz Peksyk - ocena (1) Świetna baza nurkowa, idealna do szkoleń. Bardzo profesjonalne instruktorki i... Arkadiusz Peksyk Ilona - ocena (1) Wspaniała atmosfera, kompetentni i pomocni instruktorzy. Bardzo polecam. Ilona
aciPiter - ocena (1) Profesjonalizm oraz wspaniała atmosfera. Polecam z całą pewnością. aciPiter Bartosz i Zuzia Westfal - ocena (1) Super przygotowana kadra Oskar który robił z nami nurki w Chmielnie to super... Bartosz i Zuzia Westfal Marek - ocena (1) jestesmy swiezo po egzaminie córki Maji lat 13 nad jez.Kłodno.Centrum... Marek Kama - ocena (1) Super wrażenia z nurkowania, rewelacyjne podejscie instruktorów Pana Waldka i... Kama Bart i rodzina - ocena (1) Centrum nurkowe godne polecenia, pełny profesjonalizm i super sympatyczne... Bart i rodzina Natalia - ocena (1) Jeśli kiedykolwiek zastanawialiście się nad rozpoczęciem przygody z... Natalia Krzysztof - ocena (1) Miałem przyjemność uczestniczyć w kursie nurkowym OWD w ostatni weekend i... Krzysztof Kamila - ocena (1) Mili instruktorzy, świetnie przygotowane miejsce nurkowe tylko widoczność słaba. Kamila Arek - ocena (1) Przyjazna miła atmosfera fajni ludzie profesjonalnie poprowadzone kurs jestem... Arek Agnieszka i Robert - ocena (1) Idealne miejsce do odbycia kursu nurkowego. Dużo sprzętu w dobrym stanie,... Agnieszka i Robert Krzysztof Legat - ocena (1) Świetne centrum nurkowe a zwłaszcza nauczyciele bardzo polecam Krzysztof Legat Gabriella - ocena (1) Nurkowanie z Tryton Studio w Gdańsku było niesamowitym doświadczeniem!... Gabriella Marcin Pielichowski - ocena (1) Nauka nurkowania w Trytonie to czysta przyjemność. Dzięki profesjonalnej... Marcin Pielichowski Paweł - ocena (1) Świetne miejsce na naukę nurkowania. Miły personel, profesjonalne podejście... Paweł Agata Kotwicka - ocena (1) Bardzo fajnie się nurkowało nie było nic co by przeszkadzało sprzęty działały... Agata Kotwicka Jarek - ocena (1) Zarówno Centrum Nurkowe (we Wrzeszczu oraz nad jeziorem Kłodno) jak i sklep... Jarek Julia - ocena (1) Jestem właśnie po kursie nurkowania OWD i oceniam go bardzo pozytywnie.... Julia