Alicja - ocena (1) Na nurki tylko z Trytonem! Ekipa, doświadczenie, sprawdzone miejscówki, a do... Alicja elasledz@op.pl - ocena (1) Zawsze ciekawy wyjazd. Dobrze zorganizowany i wszystko dopilnowane elasledz@op.pl Agnieszka - ocena (1) Przejrzysta i bardzo atrakcyjna oferta Agnieszka
Ewa - ocena (1) Profesjonalna ekipa, znakomita organizacja wyjazdów, dobra atmosfera! Ewa Krzysztof - ocena (1) Dla tych co nurkują Biuro Podróży nie do zastąpienia. Znikają problemy,... Krzysztof Michał - ocena (1) Czasem podróż może być powiększona o doznania podwodne. Taki kierunek polecam... Michał Mirosław - ocena (1) Świetna organizacja, bardzo dobre ceny i sprzęt. Mirosław Jacek Belczewski - ocena (1) Fantastyczna organizacja podróży. Wybierane najlepsze atrakcje, niesztampowe... Jacek Belczewski Mirosława Zaremba - ocena (1) Polecam,pełna profeska, najlepsze Biuro Podróży Mirosława Zaremba Dorota Chwialkowska - ocena (1) Super atmosfera, profesjonalna pomoc,miła atmosfera, solidność. Dorota Chwialkowska Rychu - ocena (1) Najlepsze nurkowe biuro podróży z jakim do tej pory miałem okazję spędzać... Rychu Gosia - ocena (1) Jeździmy z Trytonem już od kilku lat i mogę z czystym sumieniem polecie ich... Gosia Sylwia - ocena (1) Super obsługa, pełen profesjonalizm, świetne wyjazdy, przepiękne miejsca.... Sylwia A. Sz. - ocena (1) Wszystko super z organizowane i przygotowane. A. Sz. Ryszard - ocena (1) Zwiedziłem z Trytonem chyba już pół podwodnego Świata i planuje z Nimi dalsze... Ryszard Anna Belczewska - ocena (1) Świetna organizacja wyjazdu, bardzo dobra atmosfera. Wysoki poziom obsługi -... Anna Belczewska Beata - ocena (1) Bardzo profesjonalne i godne zaufania biuro podróży. Jeździmy z nimi... Beata Jadwiga - ocena (1) Profesjonalizm w miłej atmosferze :-) Jadwiga Józef - ocena (1) Miałem okazję wziąć udział w lekcji INTRO z instruktorem Oskarem i było to... Józef Paweł S. - ocena (1) Gorąco polecam wszystkim fanom lub przyszłym fanom podwodnego świata. Pełen... Paweł S.