Emilian - opinia (1) Pierwsze nurkowanie w życiu. Ekstra atmosfera, super podejście do klienta i... Emilian Piotr - opinia (1) Polecam tą szkołę nurkową. Profesjonalna obsługa i doświadczeni instruktorzy. Piotr maciek - opinia (1) 2 szkolenia za mną, świetni istruktorzy (Irena, Boro, Oskar), rewelacyjna... maciek
TW - opinia (1) Świetna, przyjazna atmosfera w bazie i podczas nurkowania, wszystkie osoby z... TW Tomasz - opinia (1) Wyłącznie doskonałe. Profeska. Świetny, cierpliwy instruktor - Dawid. Bardzo... Tomasz Adam - opinia (1) Niezapomniana przygoda. Bardzo fajna obsługa. Polecam Adam Dobrawa - opinia (1) Serdecznie polecam Tryton. Mieliśmy okazje rodzinnie nurkować z nimi w... Dobrawa Agnieszka - opinia (1) Skoczyłam podstawowy kurs nurkowania i bezpiecznie mogę oglądać podwodny... Agnieszka Romuald - opinia (1) Profesjonalne centrum nurkowe. Szeroka gama ofert szkoleniowych. Kadra... Romuald Marek - opinia (1) Bardzo porządna szkoła nurkowa. Marek Alina - opinia (1) CN Tryton super, polecam serdecznie instruktorkę Irenę Kosowską - niesamowite... Alina Privateman85 - opinia (1) Bardzo dobre podejście do klienta. Kurs OWD prowadzony przez Pana Dawida... Privateman85 Katarzyna Vavroš - opinia (1) Świetny wstęp do świata nurkowania pelen różnych atrakcji podwodnych. W... Katarzyna Vavroš Kacper - opinia (1) Najlepsza szkoła nurkowa w Gdańsku. Świetna kadra, super podejście do klienta. Kacper Agata - opinia (1) Wprowadzenie INTRO dla dzieci 11 i 13 lat. Pełen profesjonalizm. Chłopcy... Agata Dorota - opinia (1) Polecam CN Tryton oraz Bazę Nurkową Tryton w Chmielnie. Robiłam tam OWD i... Dorota Halina - opinia (1) przyjazna atmosfera szkolenia ,profesjonalne szkolenie teoretyczne i... Halina Ewa,Krzysztof i Karolina - opinia (1) Jesteśmy po kursie suchego skafandra z Panią Ireną Jesteśmy bardzo... Ewa,Krzysztof i Karolina RŚ - opinia (1) Kurs OWD profesjonalnie przeprowadzony. Dzięki dokładnemu tłumaczeniu przez... Ramzi Nameh - opinia (1) Biuro definitywnie pro konsument ! Dbają o wszytko ! Pomagają w wyborze,... Ramzi Nameh