Natalia - opinia (1) Najlepsze centrum nurkowe! Wszystko na najwyższym poziomie. Natalia Hanna Ciepłuch - opinia (1) Profesjonalizm, znają się na nurkowaniu Hanna Ciepłuch Jarek Wieczorek - opinia (1) Wyprawa nurkowa z tym klubem to dowód na to że marzenia można spełniać.... Jarek Wieczorek
Andrzej Cuske - opinia (1) Brakuje słów by ocenić jakość i profesjonalne podejście . Safari w którym... Andrzej Cuske Kateryna - opinia (1) Super kurs! Jestem naprawdę bardzo zadowolona z kursu OWD. Materiał... Kateryna Tomek - opinia (1) Po raz kolejny wszystko odbyło się bardzo profesjonalnie i na najwyższym... Tomek Romuald Ciszkiewicz - opinia (1) Szkolenia odbywają się w przyjaznej atmosferze. Instruktorzy przekazują... Romuald Ciszkiewicz Oktawia - opinia (1) Oprócz niesprzyjającej pogody ekipa jak zawsze na wysokim poziomie :)... Oktawia Szwagier - opinia (1) Wiedza i profesjonalizm na najwyższym poziomie.Kurs prowadzony w miłej... Szwagier Bartek - opinia (1) Dostałem voucher urodziny na wprowadzające zajęcia do nurkowania. Spotkanie... Bartek Michał - opinia (1) Brałem udział w kursie Stress&Rescue. Kurs bardzo dobrze poprowadzony przez... Michał Kacper - opinia (1) Skompletowałem z nimi cały sprzęt nurkowy. Świetne doradztwo, niezłe zniżki... Kacper Kuba - opinia (1) Nurkowanie w bazie nurkowej Tryton w Chmielnie - ciekawa przygoda dostępna... Kuba Michał - opinia (1) polecam - B/profesionalane szkolenia Michał daniel - opinia (1) Mily pan pokazał jak sie profesojnalnie nurkuje polecam i zapraszam daniel Marcin - opinia (1) Znakomici, pełni zrozumienia i cierpliwości instruktorzy, którzy sprawili, że... Marcin UK - opinia (1) Super przygoda, dostaliśmy wraz z mężem voucher na intro do nurkowania i... UK OWI - opinia (1) fachowe szkolenie do nurkowania bardziej technicznego ;) OWI sławek - opinia (1) Jeżeli ktoś chce nauczyć sie prawdziwego nurkowania ,szczerze polecam.... sławek Agnieszka - opinia (1) Super instruktor profesjonalny i konkretny Agnieszka