Krzysztof - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsluga jal cały kurs OWD. Zachęcam do wzięcia udziału. Krzysztof Magda - opinia (1) Świetna pomoc w doborze kupowanego sprzętu. Profesjonalne podejście do kursu,... Magda Maksymilian Czubak - opinia (1) Niesamowite wrażenia podwodne i znacznie ułatwiony progres w umiejętnościach.... Maksymilian Czubak
Artur - opinia (1) Instruktorzy dbali o poczucie bezpieczeństwa i swoim spokojnym podejściem i... Artur Katarzyna - opinia (1) Świetna ekipa, robiłam z nimi kurs OWD. Irena która była moim instruktorem... Katarzyna Juliusz - opinia (1) Miałem okazję uczestniczyć w kursie nurkowania technicznego. Jestem bardzo... Juliusz TOMEK - opinia (1) W czerwcu przeszedłem trzy szkolenia, wszystkie z Ireną, po prostu petarda!... TOMEK Bartosz - opinia (1) Pełna profeska, kursy prowadzone na luzie ale nie ma mowy o pomijaniu... Bartosz Wojciech - opinia (1) Niełatwy do zorganizowania wyjazd za koło podbiegunowe okazał się ogromnym... Wojciech Jaroslaw - opinia (1) Moi Drodzy ,jeśli chcecie przeżyć szalona przygodę , dobrze zorganizowaną z... Jaroslaw Jan Michnik - opinia (1) Znakomicie przygotowany kurs 'Deep Diving ', profesjonalne podejście... Jan Michnik Qba - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Super tor w Chmielnie. Jak podwodny opiekun to... Qba Qba - opinia (1) Z Trytonem miałem okazje pierwszy raz podziwiać Azję... Generalnie wyjazd... Qba Marek - opinia (1) Wszystko super, trochę opóźnienia było, ale poza tym ok. Ciekawa trasa... Marek SebG - opinia (1) Super centrum nurkowe, świetni ludzie, polecam! SebG Karol - opinia (1) Fantastyczna atmosfera i świetna organizacja Dziękuję za super wyjazd. Karol Karolina Czyż - opinia (1) Organizacja na najwyższym poziomie, kontakt rewelacyjny. Wszystko... Karolina Czyż Przemek - opinia (1) Kurs Pływalności - gorąco polecam, profeslonalne podejście. Kurs był... Przemek Rafał Guenther - opinia (1) W kwestii Trytona można powiedzieć bardzo wiele, od instruktorów, po obsługę... Rafał Guenther Rasch - opinia (1) Świetna organizacja, mega sympatyczna obsługa. Konfiguracja wyjazdów... Rasch