Piotr - opinia (1) Serdecznie polecam intro nurkowe, super przygoda, wspaniała zabawa i mnóstwo... Piotr Zbigniew Górski - opinia (1) Bardzo polecam! Spróbujcie zanurkować. Bardzo profesjonalne i przyjazne... Zbigniew Górski Gosza - opinia (1) Kolejny raz brałam udział w zagranicznym wyjeździe organizowanym przez... Gosza
Ela - opinia (1) Zawsze wyjazd nurkowy jest przygotowany w każdym elemencie, wszystkie prośby... Ela Zenon Kotłowski - opinia (1) wspaniale przeżycie i cudowna atmosfera w ekipie a i prowadzący z najwyższej... Zenon Kotłowski Tomasz Malinowski - opinia (1) Wspaniała atmosfera i ludzie. Pierwszy raz nurkowałem na wrakach, nocą i z... Tomasz Malinowski Jolanta Malinowska - opinia (1) W listopadzie 2021 miałam ogromną przyjemność wraz z grupą nurków i... Jolanta Malinowska Elwira - opinia (1) Najlepsza szkoła nurkowa !!! Bardzo profesjonalna obsługa i cudowna ekipa... Elwira Marcin - opinia (1) Pierwsza przygoda z nurkowanie i na pewno obudziła się chec na kontynuowanie... Marcin Magda - opinia (1) Od lat niezmiennie podróżuje z Trytonem. Zawsze profesjonalna obsługa i... Magda Bartosz - opinia (1) świetna sprawa, mam nadzieję początek dłuższej przygody, polecam Bartosz Sammy - opinia (1) Super zajęcia Intro ,zachęcające dzieci i dorosłych do nurkowania. Instruktor... Sammy Michal - opinia (1) Ogrom wiedzy i "tych małych i bardzo ważnych doświadczeń" które robią różnicę... Michal Mama Marty i Weroniki - opinia (1) Bardzo przyjazna atmosfera, profesjonalna obsługa i informacja. Sprawna... Mama Marty i Weroniki JL - opinia (1) Bardzo polecam, profesjonalnie przeprowadzone zajęcia dla 11-latka,... JL Ewa - opinia (1) Ukończyliśmy kurs OWD i pływalności. Jesteśmy zachwyceni ! Instruktorzy... Ewa Oliwia - opinia (1) Profesjonalne podejście i dobrze przygotowany kurs OWD przeprowadzony w... Oliwia Damian - opinia (1) Świetna kadra dydaktyczna! Gorąco polecam! Damian Paweł i Kasia - opinia (1) Mega fajna przygoda z Centrum Nurkowym Tryton! Polecam z czystym sumieniem.... Paweł i Kasia Alina - opinia (1) Ukończyłam kurs OWD, polecam serdecznie! Pan Waldek i Ekipa fantastyczni. Alina