Anita - opinia (1) Świetnie zorganizowane 2h nurkowania. Intro to pierwszy krok do podjęcia... Anita Aneta - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, świetne przygotowanie do nurkowania,syn zachwycony Aneta R.Art.Studio - opinia (1) Polecam każdemu amatorowi intro nurkowe. Profesjonalna obsługa. Wrażenia... R.Art.Studio
Robert - opinia (1) Mega kurs nurkowania polecam starym i młodym. Instruktorzy Krzysiek i Kacper... Robert Krzysztof - opinia (1) Pełen profesjonalizm i super atmosfera. Napewno nie raz jeszcze skorzystam i... Krzysztof Patrycja Rozwadowska - opinia (1) Bardzo profesjonalny i dobrze przygotowany kurs. Gwarancja dobrej zabawy,... Patrycja Rozwadowska Olek - opinia (1) Bardzo mi się podobało, wrażenia niesamowite. Podwodny świat jaki stworzył... Olek Mikolaj - opinia (1) Początek mojej nurkowej przygody powiązany z trytonem. Zawsze bardzo polecam! Mikolaj ewelina_M - opinia (1) Jeśli masz jakieś wątpliwości co do nurkowania, to gorąco polecam INTRO w... ewelina_M Rafał - opinia (1) Wysoka jakość przekazywania umiejętności. Rafał Roman - opinia (1) Kurs Open Water Diver, w którym uczestniczyłem w sierpniu br był... Roman Ala - opinia (1) Instruktor Mariusz swietnie prowadzi kurs, naprawde mozna goraco polecic.... Ala Filip Dudziak - opinia (1) Kurs byl przeprowadzony w sposob zrozumialy a intruktorzy kompetentni i... Filip Dudziak Waldek - opinia (1) bardzo profesjonalna obsługa. super baza nurkowa w Chmielnie Waldek Jaro może Waldek lepiej - opinia (1) Byłem z Trytonem na 3 wyjazdach. Nie będę się rozpisywał na tematy jasne.... Jaro może Waldek lepiej KT - opinia (1) Szczerze polecam kurs nurkowania OWD. Miła atmosfera, profesjonalne podejście... KT Wojciech D - opinia (1) Co tu dużo pisać - uznana marka, długa tradycja, pełen profesjonalizm i... Wojciech D Zadowolona Mama - opinia (1) Bardzo polecam Centrum nurkowe Tryton, a w nim instruktora Szymona... Zadowolona Mama Mateusz - opinia (1) Wczoraj zakończyłem kurs OWD i nie mogę powiedzieć nic złego na temat jego... Mateusz Jurand H - opinia (1) Jestem świeżo po kursie OWD. Bardzo miła atmosfera oraz pełen profesjonalizm... Jurand H