Nina - opinia (1) Zajęcia w czasie ferii bardzo podobały się moim dzieciom. Były fascynujące... Nina Ania - opinia (1) Jak co roku-pełen profesjonalizm instruktorów, fantastyczne zajęcia!!... Ania Agnieszka Pap - opinia (1) Serdecznie polecam! Świetne zajęcia dla dzieci w czasie ferii! Pan Krzysztof... Agnieszka Pap
assias - opinia (1) Zajęcia nurkowe dla dzieci super! Instruktor Krzysztof po fachu, z podejściem... assias Agnieszka Barańska - opinia (1) Nurkowanie dla dzieci - polecam Tryton Mój syn brał udział w zajęciach nauki... Agnieszka Barańska PAWEL - opinia (1) Odbyłem kurs OWD. Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Kurs... PAWEL Mikołaj - opinia (1) Kurs nurkowania w ośrodku Tryton całkowicie spełnił nasze wymagania. Nasz... Mikołaj Tryton - the best (1) Gorąco polecam wyprawy z Centrum Nurkowym Tryton. Przede wszystkim... Gosia Leonard - opinia (1) Gorąco polecam, perfekcyjne przygotowanie i super wykonanie Leonard Super! (1) Cudowne centrum nurkowe! Życzliwi i profesjonalni! Polecam Dorota Mega Polecam (1) Bardzo polecam CN Tryton. Robiłem kurs Owd. Cały kurs mega profesjonalnie... Mariusz Kurs OWD (1) Robiłem kurs OWD z instruktorem Krzysztofem. Super specjalista, wszystko... Paweł Kurs OWD (1) Nurkowanie to jeden z tych sportów, w którym najważniejsze jest poczucie... Przemek Marcin - opinia (1) Świetnie przeprowadzone nurkowanie intro. Profesjonalna obsługa. Dla osób... Marcin Perfekcyjna Pływalność (2) Pełen profesjonalizm! Każdy kolejny kurs to motywacja do dalszej nauki. Polecam! Adam Ireneusz - opinia (1) Siema !właśnie ukończyłem kurs owd.muszę powiedzieć że jestem mega... Ireneusz Profesjonalnie, bezpiecznie, ciekawie! (1) Skończyłam kurs OWD w Trytonie. Jestem bardzo zadowolona z jakości usług,... Katarzyna Profesjonalna baza szkoleniowa (1) z podwodnymi platformami i torami szkoleniowymi + charyzmatyczni, kompetentni... Anna Tryton (1) Bardzo polecam Centrum Nurkowe tryton. bardzo dobra obsługa, bardzo dobrzy... Rafał Szkolenia poprowadzone w rewelacyjny sposób (1) Szkolenie na wysokim poziomie merytorycznie, z naciskiem na to, co faktycznie... z