kurs OWD (2) polecamy w 100% . Kurs OWD jaki odbyliśmy przeprowadzony był w sposób bardzo... Maja i Tomek Wojtek K. - opinia (1) Kurs nurkowania dobrze zorganizowany i sprawnie przeprowadzony. Bardzo... Wojtek K. Kuba - opinia (1) świetnie zorganizowane szkolenie OWD. praktyka i teoria w idealnej proporcji,... Kuba
Maciej B - opinia (1) Robiłem w Trytonie kurs OWD i jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy i... Maciej B Piotr - opinia (1) W czerwcu skończyliśmy (czyli ja tata i 2 synków: 17 i 11 lat) kurs OWD w... Piotr Sylwester - opinia (1) Przyjazna atmosfera podczas całego kursu OWD. Bezpieczeństwo i spokojna... Sylwester Katber - opinia (1) Fantastyczna, uśmiechnięta, kompetentna i cierpliwa obsługa, dziękujemy Wadym... Katber Alicja - opinia (1) Mega profesjonalnie, wspaniała atmosfera, polecam i jeszcze raz polecam! Alicja Matt - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony , polecam Tryton jak kto chce zacząc przygode z... Matt Beata - opinia (1) Pełny profesjonalizm oferta godna polecenia - moje pierwsze nurkowanie i mimo... Beata Chayka Valeriy - opinia (1) Jestem zadowolony. Dobry sprzęt, dobrą organizacją. Chayka Valeriy Nina - opinia (1) Zajęcia w czasie ferii bardzo podobały się moim dzieciom. Były fascynujące... Nina Ania - opinia (1) Jak co roku-pełen profesjonalizm instruktorów, fantastyczne zajęcia!!... Ania Agnieszka Pap - opinia (1) Serdecznie polecam! Świetne zajęcia dla dzieci w czasie ferii! Pan Krzysztof... Agnieszka Pap assias - opinia (1) Zajęcia nurkowe dla dzieci super! Instruktor Krzysztof po fachu, z podejściem... assias Agnieszka Barańska - opinia (1) Nurkowanie dla dzieci - polecam Tryton Mój syn brał udział w zajęciach nauki... Agnieszka Barańska PAWEL - opinia (1) Odbyłem kurs OWD. Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Kurs... PAWEL Mikołaj - opinia (1) Kurs nurkowania w ośrodku Tryton całkowicie spełnił nasze wymagania. Nasz... Mikołaj Tryton - the best (1) Gorąco polecam wyprawy z Centrum Nurkowym Tryton. Przede wszystkim... Gosia Leonard - opinia (1) Gorąco polecam, perfekcyjne przygotowanie i super wykonanie Leonard