Zajawka nurkowania dla dzieci (1) w czasie ferii, za zeta, bardzo fajna inicjatywa. Konkretnie i profesjonalnie... Ania Ferie za zeta (1) Pełen profesjonalizm i super zabawa .Polecamy wszystkim którzy chcieliby... Wiktor Intro - MOSiR Chełm (1) Korzystałam z pakietu wrażeń, wykorzystując lekcje nurkowania. Było to... Aleksandrabb
Świetna przygoda (1) Cały tydzień spędzony pod opieką i struktura nurkowania zleciał jak zaledwie... Magda Kurs OWD profesjonalna nauka i super klimat (1) Jestem po kursie OWD i zdecydowanie polecam tą szkołę nurkowania Michał Pierwszy certyfikat zdobyty (1) Gorąco polecam każdemu kto chciał by spróbować czegoś nowego w swoim życiu.... Radosław Stress and Rescue (1) Najlepsze centrum nurkowe w Trójmieście na pewno a może i w kraju. Bardzo... Czaro Nurkowanie z Trytonem (1) Polecam kursy nurkowe oraz wyprawy nurkowe z Trytonem. Kadra z ogromną... Iwona Dahab 2018 (1) Byliśmy z Trytonem w Egipcie po raz pierwszy, ale z całą pewnością nie... Grzegorz Dahab (1) Kilkakrotnie bralem udział w wyjazdach organizowanych przez C.N. "Tryton"... Przemek Polecam!!!! (1) Polecam wszystkim, świetna organizacja kursów, rzetelne podejście do... Przemek Profesjonalizm (1) Profesjonalizm i serdeczność w jednym. Doskonałe nurkowanie w Dahab. Centrum... Andrzej Wyprawa Dahab 2018 (1) Jestem początkującym nurkiem z dużymi ograniczeniami fizycznymi.wyprawa była... Maciej Bukowski Nurkowanie z Trytonem (1) Gorąco polecam Tryton jako centrum nurkowe dla każdego, zarówno... Dawid Super nurkowanie (1) Tryton to bardzo fajna społeczność. Nurkowanie z nimi to zawsze radość i... Hanna c.n. tryton wyprawa nurkowa - polecam (1) Kolejna moja wyprawa z centrum nurkowym Tryton i kolejny raz ogrom... Anna Profesjonalizm poparty doświadczeniem (1) Zdecydowanie polecam. Bardzo profesjonalnie i bezpiecznie przeprowadzone... Łukasz Kursy techniczne (1) Mega profesjonalizm, polecam. LukaszMa Kurs nurkowy Extended Range (1) To był profesjonalnie i sprawnie przeprowadzony kurs. Krzysiek ma dar do... Robert wspaniały wyjazd na safari Malediwy (1) Fantastyczny wyjazd :) Wszystko dopięte na ostatni guzik . Fajna łódka bardzo... Mariola