Podstawowe nurkowanie (1) Świetne szkolenie, przyjemna atmosfera i profesjonalne podejście :)... Sebastian nurkowanie z Trytonem (1) Byliśmy bardzo zadowoleni z usług. Wykupiliśmy nurkowanie na basenie dla... Kinga Kurs OWD (1) Szybko, profesjonalnie i fajna atmosfera . Pozdrawiam Radek
Polecam INTRO (1) Mój 11-letni syn był zachwycony. Bardzo miła atmosfera, instruktorka... Damian SZ nurek (1) Wyjazdy nurkowe są b.profesjonalnie zorganizowane , nie trzeba się niczym... Kaśka Wyjazdy z Trytonem - BAJKA (1) Cocos Islands to mój kolejny już wyjazd z Trytonem i jak zwykle SUPER.... Monika nauka nurkowania (1) Polecam, tempo nauki dostosowane do kursanta, instruktor profesjonalny, od... PD Najlepsza szkoła nurkowa w Trójmieście i okolicach (1) Super posejdon Nurkowanie (1) Nurkowanie- Sipadan i Mabul - piekne, cudowne miejsca nurkowe, ogromne... Joanna Wolanska Profesjonalne centrum nurkowe (1) Super! Andrzej Bardzo fajny kurs - polecam (1) Kurs prowadzony bardzo profesjonalnie . Doświadczeni wykładowcy. polecam gorąco Iza Tryton - Centrum Nurkowe (1) Bardzo profesjonalne podejście instruktora do szkolenia. Bez pośpiechu z... Marek Nurkowanie INTRO czerwiec 2017 (1) Pełny profesjonalizm, rodzinna atmosfera, otwartość na potrzeby klienta,... Bartłomiej Wierzba Najlepsi Wnorkowie wśród nurków :D (1) Najlepsza szkoła nurkowa na świecie Monika Najlepsze centrum (1) Polecam wyprawy nurkowe w kazdy zakątek świata z Trytonem Maciej Mega goście (1) Najlepsze centrum w Polsce , polecam Szybi Tryton (1) Zdecydowanie polecam. Widać, że w Trytonie niepracują ludzie z pierwszej... Łukasz. Różyło intro dla dzieci (1) Polecam zajęcia dla dzieci. Moja 8 letnia córka wzięła udział w 2 godzinnym... Marta SUPER!!!!!! (1) Profesjonalne podejście. Duża wiedza. Super podejście do dzieci. Synek jest... Małgosia Nauka nurkowania (1) Super godny polecenia Kinia