super zajęcia- POLECAM!!! (1) Witam, chciałabym polecić zajęcia nurkowania, dzieci wróciły z zajęć... Karolina Nurkowanie dla dzieci (1) Ciekawe zajęcia dla dzieci, prowadzący umie zaciekawić i wspaniale opowiada o... Hanna Ż. Nurkowanie (1) super kadra, ciekawe zajęcia, dzieci po godzinie nurkowania zachwycone!!!!... Beata
ferie 2016 (1) Dziecko było niesamowicie zadowolone z możliwości uczestnictwa w 2 godz.... Marta Polecam (1) Ze szkoleń w CN Tryton korzystam od 6 lat i wciąż jestem pod wrażeniem... Robert Wspaniałe Biuro Podróży (1) No wspaniali ludzie i tacy pomocni w każdej mojej wyprawie zagranicznej Od... Mateyko Zdecydowanie polecam (1) Polecam wszystkim Trytona, każdy chcący rozpocząć tu swoją przygodę z... Marcin Wu Profesjonalnie (1) Byłem,korzystałem polecam Profesjonalnie Mecenas Z rozmachem! (1) Tryton idzie jak burza do przodu...rozwijają się coraz szybciej. W zasadzie... Waleń mega profesjonalne centrum nurkowe (1) Szkolenia na wysokim poziomie, swietnie zorganizowane wyjazdy nurkowe Krzysztof Profesjonalizm (1) Tryton centum nurkowe to najlepsze centum w Trójmieście/ znakomici... TW Profesjonalne centrum nurkowe (1) Świetny asortyment, profesjonalny zespół serwisowy, duża przestrzeń... Olek123 Pełen profesjonalizm!!! (1) Jeśli ktoś kiedykolwiek marzył o przeżyciu prawdziwej przygody podwodnej... Miluch Najlepsze CN w Trójmieście, wysoko wykwalfikowana kadra instruktorów jak również wyskokiej klasy serwis. (1) Czego nurek może chcieć więcej poza wysokiej klasy centrum nurkowym w którym... nurekssi Kusr nurkowy dla każdego - polecam ! (1) Swoje OWD zrobiłem pod koniec października. Mimo kapryśnej pogody mile go... Wojtek Gorąco polecam pasjonatom podwodnych przygód (1) Gorąco polecam pasjonatom podwodnych przygód Krzysiek Profrsjonalizm, fachowa obsługa i miły klimat (1) Ludzie tworzący zespół Trytonu to rzetelna, zgrana i fachowa ekipa. Pełen... Natalia Super (1) Bardzo dobrze wyposażone centrum, doskonale przeszkoleni i profesjonalni... LW Nauka nurkowania (1) Kiedy za namową znajomego i trochę pod wpływem impulsu zdecydowałam się... Beata polecam, polecam, polecam... (1) 1 m-c temu INTRO, 3 tygodnie później OWD! Przygotowanie merytoryczne,... Karolina