Świetne wyjazdy (1) Byłem z Trytonem już na 4 nurkowych wyjazdach zagranicznych i za każdym razem... knuras TRYTON (1) W Trytonie stawiałem pierwsze kroki w nurkowaniu i dalej rozwijam się pod ich... Piotr Nurkowanie w Chmielnie (1) Witam, W ostatni weekend odbyłem nurkowanie intro z instruktorem w jeziorze... Przemek
Polecam! (1) Super atmosfera i pełen profesjonalizm. Polecam! Paula Nurkowa nie z klasa! (1) Doskonale szkolenia, powazne podejscie, super ekipa! Seemann Jak w rodzinie. (1) Bardzo szeroka oferta szkoleń, doświadczona kadra. Potrafią pracować z każdym... Dagmara Tryton (1) Klub prowadzony przez rodzinę bardzo profesjonalnie i w milej... Rychu Magdalena - opinia (1) Szczerze polecam! Bardzo profesjonalne centrum nurkowe ze znakomitymi... Magdalena szkolenie (1) Szczerze polecam! Super atmosfera i profesjonalna obsługa. Mają szeroką... Paulina Łukasz Kempiński - opinia (1) Świetna sprawa te nurkowanie. Waldek pełen profesjonalizm, nie mogę się... Łukasz Kempiński Polecamy (1) profesjonalizm,przyjemna atmosfera,indywidualne podejście do kursantów,... Aneta i Andrzej Rewelacja! (1) Na przełomie kwietnia i maja zrobiłam kurs OWD. Kurs był profesjonalnie... Magda Profesjonalizm i kultura (1) Z przyjemnością wystawiam pozytywna opinię ludziom z Trytona. Musiałem... Tomasz Świetny kurs podlodowy ! (1) W styczniu miałam przyjemność wsiąść udział w kursie podlodowym. Po raz... Bożena Super obsługa w sklepie!! (1) Miałam dzisiaj okazje skorzystać z uslug sklepu nurkowego. Świetna obsługa i... Agata TRYTON jest THE BEST (2) Moi znajomi, którzy nurkują od wielu lat i korzystali z różnych centrów... Kajetan Nurkowanie (1) Gorąco polecamy. To co w przypadku tego Centrum decyduje o jakości to... Kasia i Mariusz Nurkowanie (3) Gorąco polecam szkołę. Skończyłam u nich kurs podstawowy nurkowania i jestem... Natalia B. zdecydowanie polecam (1) Polecam i jeszcze raz polecam. Fantastyczni ludzie, wspaniali instruktorzy,... Anita jestem zachwycona (1) Po bardzo niemiłych przygodach ze szkołą B. w Toruniu jestem pod wrażeniem... Kasia nurek owd