nurkowanie dla dzieci w ferie zimowe z Trytonem (1) Syn bardzo zadowolony, będzie kontynuował naukę z Trytonem, instruktor... Maciej Gorąco polecam (1) Syn był na zajęciach Pan Waldemar zapoznał go z podstawami nurkowania... Magda Ferie z Trytonem dla dzieci (1) Krótki kurs teoretyczny i mnóstwo zabawy w wodzie. Całość w wesołej... Jachu
NURKOWANIE NA BASENIE MOSIR-U (1) Godzinna oferta zajęć z nurkowania na basenie w pełnym osprzęcie w cenie 1zł... Grzegorz Dwugodzinne warsztaty dla dzieci z nurkowonia (1) Prowadzący interesująco wprowadził dzieci w świat nurkowania; Przez 2 godz.... Klara nurkowanie dziecka (1) Na zajęciach z Panem Waldemarem uczestniczył mój 8-latek, który los chciał iż... Joanna >>SUPER (1) Bardzo ciekawe zajęcia. Za 1zł aż 45 min nurkowania W PEŁNYM AKWALUNGU!!... Tymon Rolbiecki Intro dla dzieci (1) Dobre podejście do dzieci, ciekawie i bezpiecznie. PD CN Tryton (1) Fantastyczni ludzie, szkolenie i sprzęt na najwyższym poziomie :) Anna Zajęcia nurkowe dla dzieci na basenie (1) Polecam zajęcia basenowe przeprowadzane przez Centrum Nurkowe Tryton.... Szymon Super zajęcia basenowe (1) Zajęcia na najwyższym poziomie moje dzieci były bardzo zadowolone nauczyły... mario4s Nurkowanie dla dzieciaków (1) Gorąco polecam zajęcia z nurkowania dla dzieciaków 8-12 lat. Małe były tak... bj Samotny nurek :-) (1) Najlepsze centrum nurkowe w Trójmieście :-) polecam każdemu :-) nawet jak... M Opinia cn-tryton (1) Polecam wszystkim zarówno wytrawnym nurkom jak i tym którzy rozpoczynają... Adam Centrum Nurkowe godne polecenia ! (1) Centrum nurkowe na wysokim poziomie. Serwis sprzętu szybki i dobry. Wiele... Wojtek R Wyjazdy Nurkowe (1) Witam serdecznie, Ostatnio skorzystałem z wyjazdu organizowanego przez... Przem@s Nukowanie z nimi to czyta radocha (1) Profesjonaliści, którzy swoim zaangażowaniem zarażają innych pasją do... Dorota Intro w centrum nurkowym TRYTON (1) Zapoznanie się ze sprzętem i możliwościami swojego ciała. Wszystkim tym... Piotr Zdecydowanie godni polecenia (1) Super kadra i dużo pozytywnej energii! Szkolenia na bardzo wysokim poziomie.... Beata Nurkowanie zapoznawcze dla dzieci (1) Profesjonalna obsługa, super zajęcia, POLECAM !!! Jarek