Freediving (1) Fantastyczny kurs freedivingu. Odkryłem w sobie możliwości, o których nie... Marcin nurkowanie jak z bajki (1) Nie da się ukryć, że nurkowanie, to nie to samo co jeżdżenie na rowerze. Jest... Aldona Piestrak Polecam. (1) Świetnie zorganizowane kursy,profesjonalna kadra. Pozdrawiam Daniela... Artur
Polecam (1) Serdecznie polecam centrum nurkowania Tryton- fachowa obsługa, doświadczeni... Michalina Kurs OWD (1) Właśnie ukończyłem kurs OWD na nurka. Moim nauczycielem był Wadym z CN... Michal Nurkowanie (1) Nurkowaliśmy z instruktorem . Ja i syn. Pomimo średniej wizury tor fajny a to... Patryk Nurkowanie w Zatoce (1) Zadziwiająco wzorowa organizacja wyprawy. Perfekcyjnie zorganizowane... Łukasz Kurs nurkowania technicznego (1) Pełen profesjonalizm to mało powiedziane... W pełni bezpieczne,... Karol Mielnik Pełen profesjonalizm z bezpieczeństwem (1) Warto zaufać Trytonom... zarówno na poziomie nurkowania rekreacyjnego jak i... Jan Majcher Intro (1) Byłam na intro już dwa razy i planuję zrobić OWD. Gorąco polecam ekipę, są to... Nina wyjazdy nurkowe (1) Polecam gorąco wyjazdy z Trytonem! KS Dobre CN w Trójmiescie (1) Uważam ze przejrzystość oferty to jest to czego dzisiaj oczekuje klijent i to... Janusz Safari nurkowe (1) Polecam firmę , zarówno sklep jak i usługi ( wyjazdy nurkowe). Pełny... Adam Grzebieluch Profesjonaliści (1) Firma ma super profesjonalną i doświadczoną ekipę, która prowadzi super... Bartosz Kowalczyk Polecam (1) Razem z chłopakiem wzięliśmy udział w Intro nurkowym - polecam Serdecznie.... Agnieszka Zajęcia nurkowe dla dzieci (1) Profesjonalnie przygotowane zajęcia dla dzieci. Dzieci w wieku 6 i 12 lat... Magda różnorodne atrakcje (1) Jak napisano w ofercie tak było. Wnorek kreatywny i służy pomocą, tak na... Haze Nurjowanie na basenie (1) Bardzo fajne zajęcia dla osób które chcą zobaczyć jak to jest nurkować z butlą. Michał nauka nurkowania super lekcja (1) Trython i Pan Wnorowski w 100% spełnił oczekiwania mojego syna. Adam Ferie z nurkowaniem (1) Bardzo fajne zajęcia! Ciekawie poprowadzona część wykładowa i oczywiście... Zuza