mega profesjonalne centrum nurkowe (1) Szkolenia na wysokim poziomie, swietnie zorganizowane wyjazdy nurkowe Krzysztof Profesjonalizm (1) Tryton centum nurkowe to najlepsze centum w Trójmieście/ znakomici... TW Profesjonalne centrum nurkowe (1) Świetny asortyment, profesjonalny zespół serwisowy, duża przestrzeń... Olek123
Pełen profesjonalizm!!! (1) Jeśli ktoś kiedykolwiek marzył o przeżyciu prawdziwej przygody podwodnej... Miluch Najlepsze CN w Trójmieście, wysoko wykwalfikowana kadra instruktorów jak również wyskokiej klasy serwis. (1) Czego nurek może chcieć więcej poza wysokiej klasy centrum nurkowym w którym... nurekssi Kusr nurkowy dla każdego - polecam ! (1) Swoje OWD zrobiłem pod koniec października. Mimo kapryśnej pogody mile go... Wojtek Gorąco polecam pasjonatom podwodnych przygód (1) Gorąco polecam pasjonatom podwodnych przygód Krzysiek Profrsjonalizm, fachowa obsługa i miły klimat (1) Ludzie tworzący zespół Trytonu to rzetelna, zgrana i fachowa ekipa. Pełen... Natalia Super (1) Bardzo dobrze wyposażone centrum, doskonale przeszkoleni i profesjonalni... LW Nauka nurkowania (1) Kiedy za namową znajomego i trochę pod wpływem impulsu zdecydowałam się... Beata polecam, polecam, polecam... (1) 1 m-c temu INTRO, 3 tygodnie później OWD! Przygotowanie merytoryczne,... Karolina Świetne wyjazdy (1) Byłem z Trytonem już na 4 nurkowych wyjazdach zagranicznych i za każdym razem... knuras TRYTON (1) W Trytonie stawiałem pierwsze kroki w nurkowaniu i dalej rozwijam się pod ich... Piotr Nurkowanie w Chmielnie (1) Witam, W ostatni weekend odbyłem nurkowanie intro z instruktorem w jeziorze... Przemek Polecam! (1) Super atmosfera i pełen profesjonalizm. Polecam! Paula Nurkowa nie z klasa! (1) Doskonale szkolenia, powazne podejscie, super ekipa! Seemann Jak w rodzinie. (1) Bardzo szeroka oferta szkoleń, doświadczona kadra. Potrafią pracować z każdym... Dagmara Tryton (1) Klub prowadzony przez rodzinę bardzo profesjonalnie i w milej... Rychu Magdalena - opinia (1) Szczerze polecam! Bardzo profesjonalne centrum nurkowe ze znakomitymi... Magdalena szkolenie (1) Szczerze polecam! Super atmosfera i profesjonalna obsługa. Mają szeroką... Paulina