Łukasz Kempiński - opinia (1) Świetna sprawa te nurkowanie. Waldek pełen profesjonalizm, nie mogę się... Łukasz Kempiński Polecamy (1) profesjonalizm,przyjemna atmosfera,indywidualne podejście do kursantów,... Aneta i Andrzej Rewelacja! (1) Na przełomie kwietnia i maja zrobiłam kurs OWD. Kurs był profesjonalnie... Magda
Profesjonalizm i kultura (1) Z przyjemnością wystawiam pozytywna opinię ludziom z Trytona. Musiałem... Tomasz Świetny kurs podlodowy ! (1) W styczniu miałam przyjemność wsiąść udział w kursie podlodowym. Po raz... Bożena Super obsługa w sklepie!! (1) Miałam dzisiaj okazje skorzystać z uslug sklepu nurkowego. Świetna obsługa i... Agata TRYTON jest THE BEST (2) Moi znajomi, którzy nurkują od wielu lat i korzystali z różnych centrów... Kajetan Nurkowanie (1) Gorąco polecamy. To co w przypadku tego Centrum decyduje o jakości to... Kasia i Mariusz Nurkowanie (3) Gorąco polecam szkołę. Skończyłam u nich kurs podstawowy nurkowania i jestem... Natalia B. zdecydowanie polecam (1) Polecam i jeszcze raz polecam. Fantastyczni ludzie, wspaniali instruktorzy,... Anita jestem zachwycona (1) Po bardzo niemiłych przygodach ze szkołą B. w Toruniu jestem pod wrażeniem... Kasia nurek owd Moja opinia (5) Polecam Polecam Polecam. Pelen profesjonalizm doskonala ekipa wspaniala... Łukasz kursy i safari (5) Szkolenie na OWD i AOWD profesjonalne i przyjazne. Centrum nurkowe w... Grzegorz Szybki , "pusty " Kurs chyba nurkowania....w TRYTONIE. (5) Kurs przebiegał w atmosferze pospiechu i po "łepkach". Instruktorzty ???... dimer12 Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER...... (2) Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER......, nie tak jak moi... Henryk Alskinski Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER. w Trytonie .....nie POLECAM (1) Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER......, nie tak jak moi... dimer12 Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER...... (1) Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER......, nie tak jak moi... Henryk Alskinski Numer 1 w 3mieście (2) Najlepsze centrum nurkowe w 3mieście. Profesjonaliści w każdym calu... Błażej